Για πολλά γέλια: Μία πιο προσεκτική ματιά στη φωτό αυτή θα σας φτιάξει την μέρα

Γωγώ Φούντα
Για πολλά γέλια: Μία πιο προσεκτική ματιά στη φωτό αυτή θα σας φτιάξει την μέρα

Σας το εγγυόμαστε

H οικογένεια Kardashian είναι ούτως ή άλλως περίεργη και ιδιαίτερη. Οπότε οτιδήποτε κι αν κάνει, όχι μόνο δεν μας κάνει εντύπωση αλλά μας φαίνεται και άκρως φυσιολογικό. Είναι μάλλον η προιστορία της που μας έχει εκπαιδεύσει, με αποτέλεσμα ακόμα και όταν η 17χρονη Kylie Jenner, εμφανίζεται χωρίς... βαρύ μακιγιάζ να μας κάνει εντύπωση.

kylie jenner khloe kardashian 947ee

Παρόλα αυτά, αυτό που έγινε μόλις χθες, είναι υπερβολικό ακόμα και γι' αυτούς! Η Kylie που λέτε, φωτογραφήθηκε με την make up artist της Joyce Bonelli κατά τη διάρκεια μιας μαραθώνιας προσπάθειας αναδιαμόρφωσης του προσώπου της διάσημης έφηβης. Και μπορεί η φωτογραφία αυτή, να μην προξένησε, αρχικά, κάποια εντύπωση ή απορία, αλλά μία προσεκτικότερη ματιά, θα σας πείσει για το χαμηλό δείκτη νοημοσύνης των εικονιζομένων.

khloe-kardashian-kylie-jenner-spotted-out-french-montana-tyga-455x338 aea19

Στο βάθος λοιπόν-τα κορίτσια βρίσκονταν σε στούντιο-φαίνεται η Khloe Kardashian... γυμνή! Συγκεκριμένα topless αλλά έτσι κι αλλιώς μόνο το πάνω μέρος του σώματός της φαινόταν! Όπως λοιπόν αντιλαμβάνεστε, με το που ανέβηκε η συγκεκριμένη φωτογραφία στα social media, έγινε ένας μικρός χαμός, και τα like έπεσαν βροχή.

Συγκεκριμένα, έφτασε τα 21.000 μέχρι η Joyce, η οποία είχε ανεβάσει τη φωτογραφία, να αντιληφθεί τη γκάφα της και να την κατεβάσει κακήν κακώς. Η ζημιά όμως είχε γίνει. Για την Khloe βέβαια. Όλος ο υπόλοιπος κόσμος το καταδιασκέδασε!