Αυτή η κολώνια… κρατάει χρόνια!Κορινθίου και Αïβάζης ποζάρουν πιο ερωτευμένοι από ποτέ!

Αυτή η κολώνια… κρατάει χρόνια!Κορινθίου και Αïβάζης ποζάρουν πιο ερωτευμένοι από ποτέ!

Δείτε τη φωτογραφία που ανέβασε πριν λίγη ώρα η ηθοποιός στο Ιnstagram!

Δεν αποτελούν μονάχα ένα από τα πιο όμορφα ζευγάρια της ελληνικής σόουμπιζ, αλλά και ένα από τα πιο αγαπημένα και ερωτευμένα. Μαρία Κορινθίου και Γιάννης Αïβάζης, ύστερα από πέντε χρόνια έγγαμου βίου, και έχοντας αποκτήσει την μοναχοκόρη τους, Ισμήνη, παραμένουν... τρελοί ο ένας για τον άλλον και δεν διστάζουν να μας το δείχνουν με κάθε ευκαιρία.


Έτσι και τώρα, η αγαπημένη ηθοποιός ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα από τα πιο γλυκά και τρυφερά στιγμιότυπά τους. Οι δυο τους ποζάρουν στο φακό και δείχνουν να λάμπουν από ευτυχία, έχοντας ο ένας αγκαλιά τον άλλον και περνώντας μερικές στιγμές χαλάρωσης στη Θεσσαλονίκη.

m m 0cea1


Αναμφισβήτητα, πρόκειται για ένα από τα πιο αξιολάτρευτα ζευγάρια, που οι φήμες περί χωρισμού που ακούγονται κατά καιρούς, δεν τους αγγίζουν και δεν επιτρέπουν να τους χαλάσουν την εξαιρετική διάθεση και ατμόσφαιρα που επικρατεί μεταξύ τους. Ελπίζουμε να είναι πάντοτε τόσο ευτυχισμένοι και ερωτευμένοι και εμείς να τους απολαμβάνουμε σε τέτοιες ευτυχισμένες στιγμές!

Διαβάστε ακόμη:

Να ζήσουν! Η Geri Halliwell ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με τον Christian Horner!

Μα πόσο ακομπλεξάριστος;Ο David Beckham έχει αστείρευτο χιούμορ και μας το αποδεικνύει!