Δεν πιστεύαμε... στα μάτια μας!Δεν θα πιστεύετε τι κάνει η Victoria στη φωτό που ανέβασε!

Δεν πιστεύαμε... στα μάτια μας!Δεν θα πιστεύετε τι κάνει η Victoria στη φωτό που ανέβασε!

Μάλλον είναι το πιο cool άτομο της σόουμπιζ!

Μπορεί να είναι μια από τις μεγαλύτερες σταρ του πλανήτη, όμως αγαπά πολύ την ενασχόλησή της με τη βιομηχανία της μόδας και φροντίζει να έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο στα επαγγελματικά της βήματα. Έτσι, έχουμε δει πολλές φορές τη Victoria Beckham να ασχολείται με διάφορες εργασίες αλλά και να επιβλέπει τα όσα συμβαίνουν στις επιχειρήσεις της, μιας και δεν θέλει να είναι αποστασιοποιημένη από τις διαδικασίες.


Ωστόσο, η αγαπημένη σταρ, ανέβασε μια φωτογραφία στο Instagram που πραγματικά μας εξέπληξε. Γιατί θα μπορούσαμε να φανταστούμε πως έχει λόγο στα πάντα, όμως αυτή μέχρι και... σκούπα έπιασε στα χέρια της. Κι όμως! Ενώ εμείς θα φανταζόμασταν πως η 41χρονη σχεδιάστρια δεν θα έχει δει ούτε... ζωγραφιστή την ηλεκτρική σκούπα στη ζωή της τα τελευταία χρόνια, η ίδια μας απέδειξε πως παρά τις υποχρεώσεις και το... σταριλίκι, μπορεί να είναι ένας απλός και καθημερινός άνθρωπος.


Η Victoria τις τελευταίες ώρες βρίσκεται στην Σιγκαπούρη, για να παρουσιάσει στην εβδομάδα μόδας τις νέες της δημιουργίες και φυσικά οι λεπτομέρειες που πρέπει να διευθετηθούν την τελευταία στιγμή, προκειμένου η δουλειά της να παρουσιαστεί άρτια, είναι πολλές.

tyhn 1fb85

Ανάμεσα στις τελευταίες αυτές δουλειές, και το σκούπισμα το οποίο ανέλαβε η ίδια, ανεβάζοντας μάλιστα στα social media μια φωτογραφία με τη χιουμοριστική λεζάντα «Ποιος είπε πως είμαι τόσο κομψή ώστε να μην σκουπίζω;» και αποδεικνύοντας και πάλι πόσο απίστευτη μπορεί να είναι!

Διαβάστε ακόμη:

Ψάξτε, ψάξτε...δε θα το βρείτε: Δε φαντάζεστε γιατί η Beyonce δεν έχει κάνει δεύτερο παιδί

Μα τόσο μεγάλες αλλαγές; Η δήλωση της Jennifer Lopez που μας εξέπληξε!