Είχαμε καιρό να δούμε τέτοιο καλλίγραμμο κορμί: Η Δούκισσα Νομικού μας εκπλήσσει ξανά

Ερμιόνη Σαρρή
Είχαμε καιρό να δούμε τέτοιο καλλίγραμμο κορμί: Η Δούκισσα Νομικού μας εκπλήσσει ξανά

Η φωτογραφία που αναστάτωσε τη μέρα μας

Οι παραλίες γέμισαν για ακόμη ένα Σαββατοκύριακο. Ο καιρός επιτέλους έδειξε τον καλό του εαυτό και δεν άφησε κανένα σύννεφο να χαλάσει την ηλιοθεραπεία μας. Οι τσάντες γέμισαν με αντηλιακά, πετσέτες και ρακέτες και τα περισσότερα κορμιά αφέθηκαν στις ηλιαχτίδες του ήλιου.

Μπορεί εμείς να γδυθήκαμε κάπως διστακτικά με το που πατήσαμε το πόδι μας στην αμμουδιά, αλλά η Δούκισσα Νομικού δε συνάντησε τέτοιο πρόβλημα. Κάτω από το υπέροχο κιμονό της αντικρίσαμε (ευτυχώς μετά το μπάνιο μας) τους καλοσχηματισμένους της κοιλιακούς και αναφωνήσαμε «OMG». Η ξανθιά καλλονή έχει «χτίσει» ένα από το πιο ωραία σώματα της ελληνικής showbiz και η γραμμωμένη της κοιλιά μας πλήγωσε σα... μαχαιριά.

11297919 896884663686469 940630983 n 2546c

Μέσα από τη φωτογραφία της, λοιπόν, στο Instagram μας έστειλε τα αλατισμένα της φιλιά και μας έδωσε να καταλάβουμε ότι περνάει μία από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής της. Είναι φουλ ερωτευμένη και η καριέρα της πάει από το καλό στο καλύτερο.

Μπορεί να μας έκανε λίγο την καρδιά περιβόλι, αλλά της ευχόμαστε να μείνει για πάντα τόσο... παιχνιδιάρα και χαμογελαστή.