Posh σε όλα της: Αν δείτε πώς ξεκουράζεται η Victoria Beckham, θα ξεκαρδιστείτε στα γέλια

Ερμιόνη Σαρρή
Posh σε όλα της: Αν δείτε πώς ξεκουράζεται η Victoria Beckham, θα ξεκαρδιστείτε στα γέλια

Παρακαλείστε να μην την ακολουθήσετε... όλες

Δυστυχώς ή ευτυχώς έχουμε πια καταλάβει πολύ καλά ότι ο κόσμος του Hollywood βαστάει μία δόση τρέλας. Η αιτία του κακού βέβαια δεν έχουμε ανακαλύψει ποια είναι, αλλά μόλις λύσουμε και αυτόν το γόρδιο δεσμό θα σας ενημερώσουμε.

Έχουμε δει, λοιπόν, πολλές σταρς σε στιγμές ξεκούρασης, αλλά πραγματικά η Victoria Beckham μας έκανε να την παρατηρήσουμε για πολλά λεπτά. Δε σας κρύβουμε ότι προσπαθήσαμε να την αντιγράψουμε, μήπως και δεν είχαμε καταλάβει κάτι καλά, αλλά λυπούμαστε δε βγάλαμε άκρη. Η κυρία Beckham ενώ βρίσκεται στη Σιγκαπούρη για επαγγελματικούς λόγους ανέβασε μία φωτογραφία στο Instagram από τις χαλαρές της στιγμές στο ξενοδοχείο και μας θύμισε για λίγο την...Comăneci.

vb--z 2380b

Ενώ ήταν ξαπλωμένη στον καναπέ και χάζευε με το κινητό της, παρατηρήσαμε ότι το ένα της πόδι ήταν τεντωμένο στο ταβάνι. Μα πείτε μας είναι αυτή απλή στάση ξεκούρασης; Για τις συνηθισμένες γυναίκες μάλλον όχι, αλλά για μία σταρ και μάλιστα την Posh ίσως είναι. Μπορεί να απορήσαμε και πραγματικά να γελάσαμε αρκετά, αλλά μπράβο της. Η φυσική της κατάσταση είναι στα καλύτερά της και η Posh δε χρειάζεται να κάνει οτιδήποτε άλλο για να μας το αποδείξει.

Υ.γ Αν γενικά δεν είστε και πολύ fit, καλύτερα να μην το δοκιμάσετε.

Διαβάστε ακόμη:

Μαμά εν δράσει: Η Angelina Jolie είναι η πιο cool μαμά του Hollywood

Τα αγόρια του SATC στη μηχανή του χρόνου: Δείτε πώς ήταν και πώς είναι σήμερα