Θα σας πάρει καιρό να ξεχάσετε αυτές τις photos: Η Paltrow με το πιο κοντό σορτσάκι ever!

Θα σας πάρει καιρό να ξεχάσετε αυτές τις photos: Η Paltrow με το πιο κοντό σορτσάκι ever!

Μας τα έδειξε... ΟΛΑ

Μέχρι τώρα την είχαμε συνηθίσει να είναι αρκετά «μαζεμένη». Οκ, μπορεί να φορούσε τα κοντά της φορεματάκια και τα στενά της παντελόνια, παρόλα αυτά πάντοτε πρόσεχε τις εμφανίσεις της και δε μας χάριζε συχνά τα λατρεμένα μας... wardrobe malfunction.

Και να που χθες η Gwyneth Paltrow είπε να φορέσει ό,τι πιο ανάλαφρο έχει στη ντουλάπα της και να βγει βόλτα στους δρόμους της Καλιφόρνια. Η πετυχημένη ηθοποιός φόρεσε το καυτό της σορτσάκι και προκάλεσε... πανικό. Τα οπίσθιά της έκαναν την εμφάνισή τους και οι paparazzi φυσικά μας χάρισαν άφθονο υλικό.

gwyneth-paltrow-butt-cheeks-venice-california-0 b9595
gwyneth-paltrow-butt-cheeks-venice-california-2 65e01


Ο έρωτας της έχει χτυπήσει για τα καλά την πόρτα και η Paltrow φαίνεται πως έχει γίνει άλλος άνθρωπος. Σε κάθε της εμφάνιση μας αφήνει άφωνες με το πόσο κουλ είναι πια σαν άτομο. Ο Brad Falchuk της έχει πάρει το μυαλό και εκείνη δείχνει να το απολαμβάνει εις το έπακρον.

gwyneth-paltrow-butt-cheeks-venice-california-5 e5e0e
gwyneth-paltrow-butt-cheeks-venice-california-6 e0656


Όσο για το σώμα της; Τα λόγια είναι περιττά. Η Tracy Anderson την έχει κάνει κορμάρα. Άψογα γυμνασμένα πόδια, χωρίς ίχνος κυτταρίτιδας. Εύγε να πούμε στην Gwyneth και να τη συμβουλέψουμε να κοιταχτεί καλά στον καθρέφτη την επόμενη φορά που θα βγει βολτούλα, καθώς το συγκεκριμένο σορτσάκι το λες και αρκετά προκλητικό.

Διαβάστε ακόμα

Όχι, αποκλείεται: Οι δύο stars ετοιμάζονται να παντρευτούν & όλο το Hollywood είναι έξαλλο

Είχε πάντα τέτοιο κορμί; Δείτε τη 47χρονη Celine Dion πιο σέξι και ανανεωμένη από ποτέ