Το μοντέλο και ο γόης: Ένα από τα πιο σέξι αρσενικά του πλανήτη μόλις χώρισε

Γωγώ Φούντα
Το μοντέλο και ο γόης: Ένα από τα πιο σέξι αρσενικά του πλανήτη μόλις χώρισε

Αλλά δηλώνει ότι θα αγαπάει για πάντα την πρώην σύντροφό του

Το έχουμε πει πολλές φορές: Οι χωρισμοί δεν μας αρέσουν! Όχι μόνο όταν έχουν να κάνουν με το στενό μας περιβάλλον, αλλά ακόμα και με celebrities, τους οποίους έχουμε συνηθίσει μαζί, ερωτευμένους και ευτυχισμένους. Βέβαια, είναι και μερικά διάσημα αγόρια, που ανήκουν στο γυναικείο φύλο γενικότερα, ακόμα κι αν αυτά είναι δοσμένα σε ξανθιά καλλονή, μοντέλο στο επάγγελμα.

28D08AEB00000578-0-image-a-78 1431940923858 382c0

Ο λόγος για τον Calum Best και την αγαπημένη του Ianthe Rose Cochrane-Stack οι οποίοι έπειτα από εννιά μήνες σχέσης, αποφάσισαν να πάρουν δρόμους χωριστούς. Παρόλα αυτά, τόσο ο Calum όσο και η Ianthe, μιλούν με τα καλύτερα λόγια o ένας για τον άλλο, επιβεβαιώνοντας έτσι ότι μεταξύ τους δεν υπήρξε μόνο έρωτας αλλά και αγάπη.

Ο 34χρονος λοιπόν Best, γιος του θρύλου του αγγλικού ποδοσφαίρου George Best, και γνωστός γόης των ευρωπαικών σαλονιών, και η 23χρονη Ianthe, μοντέλο στο επάγγελμα, δεν αναφέρθηκαν καθόλου στους λόγους για τους οποίους οδηγήθηκαν στο χωρισμό, αν και ο Calum δήλωσε ότι είναι η πρώτη γυναίκα που αγάπησε πραγματικά.

28D089D900000578-0-image-a-79 1431940930223 e0e74

Και να σκεφτεί κανείς, ότι έχει συσχετιστεί με πολλές διάσημες κυρίες στο παρελθόν, μεταξύ αυτών και η Lindsay Lohan. Άραγε θα της άρεσε η δήλωση αυτή; Πάντως, μιας και ο Calum είναι ελεύθερος, ήρθε η ώρα οι θαυμάστριες να κάνουν ουρά προκειμένου να πέσουν στην αγκαλιά του.

Διαβάστε ακόμη;

Είχαμε καιρό να δούμε τέτοιο καλλίγραμμο κορμί: Η Δούκισσα Νομικού μας εκπλήσσει ξανά

Όχι, αποκλείεται: Οι δύο stars ετοιμάζονται να παντρευτούν & όλο το Hollywood είναι έξαλλο