Όλεεεε! Επιτέλους μία σταρ που ποζάρει με μαγιό και παραδέχεται ότι... πάχυνε

Ερμιόνη Σαρρή
Όλεεεε! Επιτέλους μία σταρ που ποζάρει με μαγιό και παραδέχεται ότι... πάχυνε

Γιατί στο Holywood γνωρίζουν και από... περιττά κιλά

Είχαμε αρχίσει να πιστεύουμε ότι οι γυναίκες εκεί στο Hollywood δεν παχαίνουν ποτέ. Κάτι σα να περνάνε τα κιλά από πάνω τους και να μην τις αγγίζουν. Εντάξει, έχουν τσαλακωθεί πολλές φορές τρώγοντας junk food μπροστά από τις κάμερες των παπαράτσι, αλλά την επόμενη ημέρα ήταν και πάλι ίδιες. Η δικαίωση όμως ήρθε και μάλιστα από ένα κορίτσι που δεν περιμέναμε ποτέ να ξεστομίσει μία τόσο βαριά... κουβέντα.

«Ναι έχω πάρει μερικά κιλά», ομολόγησε η νεαρή Kylie Jenner και εμείς τρίβαμε τα μάτια μας. Τον τελευταίο καιρό έχει κάνει τα πάντα για να μας αποδείξει ότι δεν είναι ένα φυσιολογικό 17χρονο κορίτσι και τώρα δείχνει την πιο ακομπλεξάριστη πλευρά της. Το πιο τρελό κορίτσι του Hollywood έχει αποκτήσει σέξι καμπύλες και ελπίζουμε να μην αλλάξει... ρότα.

28C167C500000578-3087114-image-a-54 1431996034178 1 025fa

Το σώμα της είναι μία χαρά και... υγιές. Δεν έχει καμία σχέση με τις ανορεκτικές σταρς που αντικρίζουμε καθημερινά και χαιρόμαστε αρκετά που η Kylie έχει κάπου εκεί καλά κρυμμένη τη... λογική. Πώς μπορούμε να ξεχάσουμε άλλωστε το χαμό που έγινε με τα χείλη της ή τον επικείμενο γάμο της.

Διαβάστε ακόμη:

Κρατάει χρόνια αυτή η... κόντρα: Η JLo περιφρονεί τη σταρ με τον πιο «προκλητικό» τρόπο

Posh σε όλα της: Αν δείτε πώς ξεκουράζεται η Victoria Beckham, θα ξεκαρδιστείτε στα γέλια