Ελπίζουμε να μην ισχύει το δημοσίευμα: Γνωστό περιοδικό κάνει ρεζίλι την Jennifer Aniston!

Ελπίζουμε να μην ισχύει το δημοσίευμα: Γνωστό περιοδικό κάνει ρεζίλι την Jennifer Aniston!

Δείτε το εξώφυλλο που θα κάνει έξαλλη την star

Τι τραβάνε και αυτοί οι stars στο μακρινό Hollywood. Βήμα δε μπορούν να κάνουν χωρίς να τους κυνηγήσουν οι paparazzi. Αφήστε που όσο περισσότερο «πουλάνε σαν ονόματα», τόσο περισσότερο φιγουράρουν στα εξώφυλλα των περιοδικών. Τις περισσότερες μάλιστα φορές γράφονται αναληθή πράγματα για εκείνους, την καριέρα τους και τις προσωπικές τους σχέσεις.

jennifer-aniston-435 48741


Τελευταίο θύμα η Jennifer Aniston και λέμε θύμα γιατί ελπίζουμε το συγκεκριμένο δημοσίευμα να είναι αναληθές. Το περιοδικό Life&Style, λοιπόν, αναφέρει στο εξώφυλλό του πως ο Justin Theroux παράτησε σύξυλη τη διάσημη ηθοποιό λίγες μέρες πριν το γάμο τους. Σύμφωνα με το δημοσίευμα το γνωστό ζευγάρι επρόκειτο να παντρευτεί μέσα στο Μάιο, αλλά ο Theroux άλλαξε τελευταία στιγμή γνώμη, καθώς δε νιώθει ακόμα έτοιμος. Συγκεκριμένα αναφέρεται πως σε τηλεφώνημα της Jennifer κατά το οποίο ήθελε να τον ρωτήσει κάτι σχετικά με το μενού της δεξίωσης εκείνος της ανακοίνωσε πως δε θα καταφέρει να τα βγάλει πέρα με το γάμο τους.

lns cover 27f8d


Τα λόγια είναι περιττά. Ελπίζουμε να μην ισχύει το δημοσίευμα, διαφορετικά ποιος είδε την Aniston και δεν τη φοβήθηκε... Τι τραβάει και αυτή η γυναίκα!

Διαβάστε ακόμα

Γιατί μόνο μία αδερφή μπορεί να καταλάβει: Το πρωτότυπο δώρο της Pippa Middleton στην Kate

H Julia Roberts «βάζει φωτιά» στο γάμο του Clooney & της Amal: Τι έχει συμβεί;