Τα supermodels «έφαγαν τη σκόνη της»: Κι όμως, η πιο σέξι γυναίκα του κόσμου είναι η...

Γωγώ Φούντα
Τα supermodels «έφαγαν τη σκόνη της»: Κι όμως, η πιο σέξι γυναίκα του κόσμου είναι η...

Να και μία πρωτιά που σίγουρα δεν περιμέναμε

Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από τις λίστες οι οποίες ανακοινώνονται κάθε τόσο και ομολογουμένως είναι γεμάτες εκπλήξεις. Ποια είναι η πιο πετυχημένη, ποια είναι η πιο σέξι, η πιο πλούσια και πάει λέγοντας. Και μπορεί πρόσφατα το περιοδικό People να ανακήρυξε τη Sandra Bullock ως την πιο όμορφη star, το περιοδικό Maxim όμως έχει άλλη άποψη και μάλιστα επαναστατική.

Ποια αγγελάκια της Victoria' s Secret και ποια Rihanna; Η πιο hot γυναίκα του πλανήτη αυτή τη στιγμή, είναι ένα αδύνατο κορίτσι που τραγουδάει pop και προωθεί ένα πιο... αθώο και σεμνό προφίλ. Όπως νομίζουμε αντιληφθήκατε, μιλάμε για την Taylor Swift, η οποία αυτή τη στιγμή είναι η νούμερο 1 καλλιτέχνις του κόσμου, κάτι που δεν μπορούμε να αμφισβητήσουμε, έπειτα από το θρίαμβό της στα Billboard Αwards.

taylor-swift-grammys-2015-1423443131 9ac98

Ωστόσο, σύμφωνα με τους υπεύθυνους του περιοδικού, η φετινή πρωτιά, δεν έχει να κάνει μόνο με την εμφάνιση και το sex appeal, αλλά και με το πόσο πετυχημένος, ικανός και ταλαντούχος είναι κάποιος. Ε και η Taylor, ειδικά το τελευταίο το έχει αποδείξει και με το παραπάνω. Τώρα αν εσείς τη βρίσκετε σέξι δεν ξέρουμε, αλλά γούστα είναι αυτά.

Διαβάστε ακόμη:

Μεγάλη καταστροφή προ των πυλών: Οι Bradgelina σε αναμμένα κάρβουνα για ακόμη μία φορά

Ελπίζουμε να μην ισχύει το δημοσίευμα: Γνωστό περιοδικό κάνει ρεζίλι την Jennifer Aniston!