Άσχημα νέα για την Ashley Olsen: Τι πραγματικά της συμβαίνει;

Γωγώ Φούντα
Άσχημα νέα για την Ashley Olsen: Τι πραγματικά της συμβαίνει;

Η νεαρή star περνάει δύσκολες στιγμές

Λίγες μόλις μέρες πριν, σας ενημερώσαμε για την υγεία της διάσημης ηθοποιού και fashion designer, Ashley Olsen. Η 28χρονη λοιπόν, πάσχει από τη νόσο Lyme, η οποία προκαλείται από μικρόβιο, και είναι αρκετά επίπονη καθώς προκαλεί πόνους σε όλο το σώμα και μόνιμη κόπωση.

Δυστυχώς όμως τα νέα δεν είναι καλά, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες η κατάσταση της Olsen επιδεινώνεται μέρα με την μέρα. Όπως υποστηρίζουν άτομα από το περιβάλλον της, πλέον πηγαίνει με δυσκολία στο γραφείο, ενώ νιώθει μονίμως κουρασμένη και εξαντλημένη. Μάλιστα, οι πόνοι κάποιες φορές είναι τόσο έντονοι, που δεν μπορεί καλά καλά να κοιμηθεί!

Mary-Kate-and-Ashley-Olson-news-2015 b9093

H Ashley λοιπόν, μολύνθηκε από την ασθένεια μερικά χρόνια πριν, αλλά τα συμπτώματά της αντί να καλυτερέψουν γίνονται όλο και χειρότερα. Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, έχει πέσει τόσο πολύ ψυχολογικά, με αποτέλεσμα να είναι μονίμως θυμωμένη και να ξεσπά συχνά πυκνά σε κλάματα.

Για την ώρα προσπαθεί να το παλέψει με γυμναστική και ψυχοθεραπεία, τα οποία τουλάχιστον από ψυχολογικής απόψεως αποδίδουν. Ελπίζουμε σύντομα να είναι υγιής και σωματικά.

Διαβάστε ακόμη:

Μεγάλη καταστροφή προ των πυλών: Οι Bradgelina σε αναμμένα κάρβουνα για ακόμη μία φορά

Ελπίζουμε να μην ισχύει το δημοσίευμα: Γνωστό περιοδικό κάνει ρεζίλι την Jennifer Aniston!