Εurovision 2015: Οι πιο πολυαναμενόμενες στιγμές του αποψινού τελικού!

Εurovision 2015: Οι πιο πολυαναμενόμενες στιγμές του αποψινού τελικού!

Η αποψινή βραδιά μας επιφυλάσσει πολλές μεγάλες στιγμές! 

Αντίστροφα μετρά πλέον ο χρόνος για τη διεξαγωγή του 60ου διαγωνισμού της Eurovision και όλο το ενδιαφέρον είναι στραμμένο τις ώρες αυτές στη Βιέννη. Με την φετινή ιδιαιτερότητα πως 27 χώρες θα διεκδικήσουν την πρωτιά –περισσότερες από κάθε άλλη φορά- τα μεγαλύτερα φαβορί είναι αναμφισβήτητα η Σουηδία και η Ιταλία.


Η τελευταία, με εκπροσώπους τους Il Volo και το κομμάτι «Grande Amore», που έχουν κλέψει τις εντυπώσεις, και έχοντας μια σκηνική παρουσία που θα μείνει αξέχαστη, καθώς έχουν δανειστεί στοιχεία από την αρχαία Ελλάδα, όπως αγάλματα εκείνης της περιόδου, αναμένεται να εκτοξευθεί σίγουρα σε μια από τις πρώτες θέσεις, ενώ με τη σειρά της η Σουηδία, που θεωρείται και το πιθανότερο φαβορί, εντυπωσίασε ήδη από τον ημιτελικό με το υπερθέαμα οπτικών εφέ που παρουσίασε.

sweden2-614x378 64ca9
3 ec5fe


Μια ακόμα ξεχωριστή στιγμή της βραδιάς θα είναι και η εμφάνιση της Ισπανίας, που παρότι βρίσκεται στις χαμηλές θέσεις των στοιχημάτων, είναι βέβαιο πως θα αποτελέσει ένα από τα... highlights της μεγάλης βραδιάς, αφού η Edurne ανεβαίνει στη σκηνή για να ερμηνεύσει το «Amanecer» ντυμένη ως Κοκκινοσκουφίτσα, ενώ το concept συνοδεύεται με ένα εξίσου ενδιαφέρον χορευτικό, αφήνοντάς μας έτσι ανεξίτηλη στη μνήμη την εμφάνισή αυτή.

spain 1 927e5


Τέλος, η Μαρία Έλενα Κυριάκου που μας εκπροσωπεί φέτος, το μόνο σίγουρο είναι πως θα δώσει τον καλύτερό της εαυτό για να κερδίσει την καλύτερη δυνατή θέση για τη χώρα μας, ερμηνεύοντας το «One Last Breath», που έχει αγαπηθεί πολύ από το κοινό της διοργάνωσης. Εμείς της στέλνουμε την θετική μας ενέργεια και της ευχόμαστε καλή επιτυχία!

jhg bff5d


Όλοι συντονισμένοι στις 22.00 στη ΝΕΡΙΤ λοιπόν, για να παρακολουθήσουμε τον διαγωνισμό που θα έχει περισσότερες συμμετοχές από κάθε άλλη χρονιά, με σχολιαστές για τη χώρα μας τον Γιώργο Καπουτζίδη και τη Μαρία Κοζάκου.

Η σειρά εμφάνισης των συμμετοχών είναι η εξής:


1. Σλοβενία
2. Γαλλία
3. Ισραήλ
4. Εσθονία
5. Ηνωμένο Βασίλειο
6. Αρμενία
7. Λιθουανία
8. Σερβία
9. Νορβηγία
10. Σουηδία
11. Κύπρος
12. Αυστραλία
13. Βέλγιο
14. Αυστρία
15. Ελλάδα
16. Μαυροβούνιο
17. Γερμανία
18. Πολωνία
19. Λετονία
20. Ρουμανία
21. Ισπανία
22. Ουγγαρία
23. Γεωργία
24. Αζερμπαϊτζάν
25. Ρωσία
26. Αλβανία
27. Ιταλία


Όσο για το τραγούδι της χώρας μας, μπορείτε να το απολαύσετε στο παρακάτω βίντεο! Καλή επιτυχία Ελλάδα!

Διαβάστε ακόμη:

Eurovision 2015: Αυτές είναι οι πιο λαμπερές φετινές υποψήφιες!

Eurovision 2015: Θυμόμαστε τις καλύτερες beauty στιγμές της Μαρίας Έλενας Κυριάκου