Δείτε πώς είναι σήμερα η κινηματογραφική κόρη της Bella και του Edward από το Twilight!

Δείτε πώς είναι σήμερα η κινηματογραφική κόρη της Bella και του Edward από το Twilight!

Μα πόσο μεγάλωσε

Αναμφίβολα μία από τις πιο πετυχημένες σειρές ταινιών όλων των εποχών δεν είναι άλλη από το Twilight, το οποίο έχει κάνει τρελές εισπράξεις παγκοσμίως. Όλοι θυμόμαστε τον θυελλώδη έρωτα της Bella (Kristen Stewart) και του Edward (Robert Pattinson). Μετά από πολλές περιπέτειες, λοιπόν, το αλλόκοτο αυτό κινηματογραφικό ζευγάρι απέκτησε μαζί μια πανέμορφη κορούλα εν ονόματι Renesmee Cullen.

renesmee-cullen-today b8f1a

H μικρούλα μεγάλωσε και έχει γίνει ακόμη πιο όμορφη


Το πραγματικό όνομα της 14χρονης ηθοποιού είναι Mackenzie Foy. Η μικρή έγινε ευρέως γνωστή μέσω της συμμετοχής της στο Twilight, το οποίο και της χάρισε αρκετή αναγνωσιμότητα. Οι παραγωγοί φαίνεται πως έχουν ιδιαίτερη αδυναμία στη νεαρή star, αν σκεφτείτε πως τους επόμενους μήνες θα την δούμε σε δύο πολύ μεγάλες παραγωγές, όπως είναι «ο Μικρός Πρίγκιπας» και το «The Great Wall». Η Foy έκλεψε -και όχι άδικα- την παράσταση στο Φεστιβάλ των Καννών στην πρεμιέρα της ταινίας The Little Prince, στις 22 Μαΐου.

mackenzie-foy-today 8927a


Είναι αυτό το νέο αστέρι του Hollywood; Ο χρόνος θα δείξει. Ομολογούμε πάντως πως είναι πολύ όμορφη, γλυκιά και ταλαντούχα.

Διαβάστε ακόμα

Ποιος μίλησε για ανορεξία; H star κλείνει τα κακά στόματα με αυτή της την φωτογραφία!

Aποκάλυψη που σοκάρει: Ο πραγματικός λόγος για τον οποίο οι Bradgelina μισούν τους Clooney