Γιατί και η Kim Kardashian... κλαίει: Δείτε πώς ο Kanye West την έκανε ράκος

Ερμιόνη Σαρρή
Γιατί και η Kim Kardashian... κλαίει: Δείτε πώς ο Kanye West την έκανε ράκος

Μα τι σύζυγος και αυτός, βρε παιδί μου;

Η είδηση που πραγματικά όταν τη διαβάσαμε μας έκανε να γελάσουμε αρκετά. Ξέρετε τώρα, η Kim Kardashian είναι μία σταρ που δύσκολα μπορεί κανείς να την πάρει στα σοβαρά (συγνώμη κιόλας) και η εικόνα της να κλαίει με μαύρο δάκρυ μας φαντάζει κάπως... αστεία.

Εντάξει για να λέμε και μερικές αλήθειες, και εμείς αν ο άντρας μας ξαφνικά άνοιγε τη ντουλάπα και πετούσε ό,τι δεν του άρεσε, μία κρίση θα την παθαίναμε. Καλά καταλάβατε, ο Kanye West έκανε ένα μικρό ξεκαθάρισμα στα άπειρα ρούχα της συζύγου του (με τη βοήθεια ειδικού μόδας φυσικά) και εκείνη έπεσε στα πατώματα. Ρούχα και παπούτσια σχεδιαστών κρίθηκαν ακατάλληλα για τις δημόσιες εμφανίσεις της σταρ και εκείνη έπρεπε να τα... αποχωριστεί.

kimmet--a 0b428

Όπως είπε στην εκπομπή «Live! With Kelly and Michael», εκείνη η ημέρα ήταν πολύ δύσκολη και η Kim δε σταμάτησε να κλαίει. Έκανε τα πάντα για να κρατήσει μερικά συνολάκια και νευρίασε αρκετά με την ειδικό... μόδας. Θεωρούσε ότι δεν ήξερε τίποτα και προσπαθούσε μετά βίας να αλλάξει γνώμη στον Kanye.

kimkanye--a 9ea5c

Και επειδή σίγουρα σας έπιασε η καρδιά σας με όλα αυτά που ακούσατε, ηρεμήστε γιατί ο Kanye της αγόρασε καινούργια ρούχα, σύμφωνα με το δικό του γούστο.

Διαβάστε ακόμη:

Αυτό μας ξεπερνάει: Η σταρ φαίνεται πιο νέα ακόμη και από τις κόρες της

Το Παλάτι βρίσκεται σε αναβρασμό: Η βασίλισσα Ελισάβετ ασκεί νέο βέτο στην Kate Middleton