Έγινε... σάλος! Το αστείο για το δεύτερο μωρό της Kim που κάνει το γύρο του διαδικτύου!

Έγινε... σάλος! Το αστείο για το δεύτερο μωρό της Kim που κάνει το γύρο του διαδικτύου!

Τα νέα της ημέρας τους επηρέασαν πολύ! 

Η μεγάλη μέρα για την Κim Kardashian επιτέλους έφτασε, αφού έπειτα από αρκετές προσπάθειες να μείνει και πάλι έγκυος, ανακοίνωσε, μόλις σήμερα, πως τελικά... τα κατάφερε, και περιμένει το δεύτερο παιδί της, με τον Kanye West. Και φυσικά, η είδηση αυτή έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον του διαδικτύου, από τα ειδησεογραφικά sites μέχρι και τα social media, όπου ο καθένας κάνει και το δικό του σχόλιο επί του θέματος.


Από όλα όσα έχουν γραφτεί και ειπωθεί όμως μέχρι ώρας, εντύπωση έχει προκαλέσει το αστείο που έκαναν πολλοί για το νέο μέλος της οικογένειας Kardashian που θα έρθει στον κόσμο σε λίγους μήνες. Για την ακρίβεια, η πλάκα αυτή είχε να κάνει με το όνομα της πρωτότοκης κόρης του διάσημου ζευγαριού, North West, που πολλές φορές έχει χλευαστεί και σχολιαστεί αρνητικά, μιας και είναι κάπως... ασυνήθιστο.

28ef8f9e66c1e88672fa81ba3ba1f35c4faa5b20 c83b8


Με αφορμή το γεγονός αυτό λοιπόν, πολλοί ήταν εκείνοι που ανέφεραν πως το όνομα του δεύτερου παιδιού τους, σε συνέχεια του πρώτου ονόματος της 2χρονης κόρης τους, θα πρέπει να είναι... South West. Και φυσικά, από τη στιγμή που ειπώθηκε κάτι τέτοιο, τα σχόλια στο Twitter πήραν κυριολεκτικά... φωτιά. Ένα πολύ μικρό δείγμα αυτών ακολουθεί παρακάτω.

gbhg 9f1e0
rbhbbbbbbg 79daf
htbygtrdx e4702
wdcc 97684


Πάντως, αν σε περίπτωση ονομάσουν το δεύτερο μωρό τους έτσι, θα επακολουθήσει πραγματικός διαδικτυακός... χαμός!

Διαβάστε ακόμη:

Δούκισσα Νομικού:Έφτασε τους 200.000 followers και τους χάρισε το πιο αγαπησιάρικο post

Tι κουράγιο!Παρότι ο σταρ τραυματίστηκε on stage,συνέχισε να τραγουδά μέχρι τελικής πτώσης