«Εφιαλτικά» τα τελευταία 24ωρα για τη Mila Kunis: Η είδηση που την έχει ταράξει αρκετά

Ερμιόνη Σαρρή
«Εφιαλτικά» τα τελευταία 24ωρα για τη Mila Kunis: Η είδηση που την έχει ταράξει αρκετά

Η ηθοποιός έχει χάσει τον ύπνο της

Το 2012 ήταν μία αρκετά δύσκολη χρονιά για τη Mila Kunis. O Stuart Lynn Dunn είχε γίνει η σκιά της και η διάρρηξη του σπιτιού της ήταν και αυτό που έφτασε την κατάσταση στα άκρα. Ο άντρας βρισκόταν συνεχώς πίσω από την ηθοποιό και δε δίστασε να εισβάλλει ακόμη και στο σπίτι της. Μιλάμε για μεγάλο πείσμα.

Η αστυνομία συνέλαβε τον άντρα αυτόν και το δικαστήριο αποφάσισε την παραμονή του σε ψυχιατρική κλινική. Έκριναν απαραίτητο να νοσηλευτεί για αρκετούς μήνες στο Olive Vista Behavioral Health Center και να μην πλησιάσει τη Mila (και τους δικούς της ανθρώπους) για 10 χρόνια. Τα πράγματα όμως δεν κύλησαν, όπως όλοι πίστευαν καθώς o Stuart το... έσκασε.

CGZKo9KXIAEdP-b bd0bf

Οι αρχές της Καλιφόρνια ανακοίνωσαν την απόδραση του από την ψυχιατρική κλινική και ο τρόμος κατέκλυσε το σπίτι της σταρ. Εδώ και μερικά 24ωρα κυκλοφορεί κάπου έξω και κανείς δεν ξέρει πώς και προς τα πού θέλει να κινηθεί. Λέτε να κάνει κάποια κίνηση ή κάτι άλλο έχει στο μυαλό του; Τώρα πια βέβαια έχει και τον Ashton δίπλα της, τον πιο καλό σωματοφύλακα.

293E675300000578-3105448-image-a-102 1433141612070 1efd3

Διαβάστε ακόμη:

Του έχει πάρει το μυαλό: Η Harper βρήκε και πάλι τον τρόπο να ξετρελάνει τον David Beckham

Summer is here: Η Ντορέττα Παπαδημητρίου υποδέχεται τον Ιούνιο με την πιο σέξι... εμφάνιση