Λίγες ώρες πριν το πρώτο Live του Greek Idol. Η ψυχολογία των παιχτών, η έκπληξη της Πέγκυς Ζήνα και η διάθεση της Ρούλας Κορομηλά. Το Queen.gr τρύπωσε στις πρόβες.

Λίγες ώρες πριν το πρώτο Live του Greek Idol. Η ψυχολογία των παιχτών, η έκπληξη της Πέγκυς Ζήνα και η διάθεση της Ρούλας Κορομηλά. Το Queen.gr τρύπωσε στις πρόβες.

Λίγες ώρες απέμειναν μέχρι η Ρούλα Κορομηλά να καλησπερίσει το κοινό του Greek Idol που πιστέψτε με θα είναι κάτι παραπάνω από ενθουσιώδες. Πάνω από επτακόσια άτομα θα είναι μέσα στο εντυπωσιακό σκηνικό. Σήμερα σας μεταφέρουμε  αποκλειστικά στα παρασκήνια από τις τελευταίες πρόβες στα στούντιο PRO στο Πικέρμι.

Από που να ξεκινήσουμε λοιπόν; Από τους διαγωνιζόμενους ασφαλώς που είναι ταλέντα όλοι τους και τους ζω καθημερινά στο πλατό μιας και κάνουν πρόβες και έρχονται ανά τριάδες καλεσμένοι στην εκπομπή της Ελένης. Αν και δεν είναι σωστό να πάρω θέση πιστεύω ότι η 19χρονη Χρύσα, ο Δημήτρης Τικτόπουλος, η Μαριάννα και ο Άρης θα κλέψουν τις εντυπώσεις. Και οι 15 είναι υπέροχοι και καλά παιδιά. Ακούν ευλαβικά τις οδηγίες της παραγωγής και έχουν απίστευτο άγχος για το Σάββατο. Αύριο αργά το απόγευμα θα έχουμε την πρόβα τζενεράλε. Φώτα, θέσεις κάμερας και όλη η επιτροπή στην θέση της μαζί με την παρουσιάστρια Ρούλα Κορομηλά.

Τουλάχιστον έντεκα κάμερες, γερανός αλλά και μια ειδική κάμερα αράχνη θα καλύψουν ένα σόου που δικαιολογημένα χαρακτηρίζεται το πιο ακριβό στην ιστορία της ιδιωτικής τηλεόρασης. Οι Γερμανοί που είναι ευγενέστατοι αλλά και πολύ fun του σόου αυτού θα δώσουν το παρών κανονικά από το control και αύριο στην πρόβα αλλά και στο ζωντανό τετράωρο πρόγραμμα που θα ξεκινήσει στις 21.00. Η ψυχολογία της Ρούλας είναι καλή. Δεν πάει πρώτη φορά να παρουσιάσει ένα πρόγραμμα απαιτήσεων και ισορροπιών. Έχοντας δίπλα της και την Πέγκυ Ζήνα που θα ερμηνεύσει και το νέο της κομμάτι νιώθει ακόμη καλύτερα. Ξέρετε κάτι; Επειδή είχα την τύχη να είμαι ένα χρόνο πέρυσι παρτενέρ της Ρούλας στο ραδιόφωνο, έζησα τον επαγγελματισμό της και την ηρεμία που έχει ως συνάδελφος μας. Έτσι είναι και τώρα που μιλάμε και την βλέπω στις πρόβες. Χαλαρή, με απαιτήσεις όλα να είναι στην εντέλεια και πολύ διαβασμένη με το τι κάνει το κάθε παιδί που διαγωνίζεται.

Απομένουν περίπου 50 ώρες μέχρι τους τίτλους αρχής. Οι πιο πολλοί από τους συμμετέχοντας θα ερμηνεύσουν ξένα κομμάτια όπως πληροφορήθηκα. Οι ενδυματολογικές επιλογές θα εκπλήξουν και οι Κωστόπουλος, Κοκκίνου και Καπετανίδης έχουν τρομερά κέφια. Ηχολήπτες, κάμερες, παραγωγή, φωτιστές, δημοσιογράφοι ζουν στον παλμό της πρεμιέρας. Ο πήχης είναι ψηλά και για να δούμε αυτό το πρόγραμμα από το Σάββατο αυτό και για δύο μήνες έχει προηγηθεί σκληρή δουλειά.