Σκάνδαλο: Eίναι αυτή η διάσημη κυρία που «μπήκε ανάμεσα» στον Ronaldo και την Shayk;

Σκάνδαλο: Eίναι αυτή η διάσημη κυρία που «μπήκε ανάμεσα» στον Ronaldo και την Shayk;

Η ίδια αποκαλύπτει πως είχαν επαφές όσο ακόμη το διάσημο ζευγάρι ήταν μαζί

Από τις πιο «δυνατές» ειδήσεις της νέας χρονιάς δεν ήταν άλλη από το χωρισμό του Cristiano Ronaldo και της Irina Shayk. Τον περασμένο Ιανουάριο, λοιπόν, το σέξι ζευγάρι αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους και από εκείνη τη στιγμή μέχρι και σήμερα, τόσους μήνες μετά, ο χωρισμός τους συνεχίζει να απασχολεί τα media.

Όλο αυτό το διάστημα έχουμε ακούσει κάθε πιθανή αιτία για τη διάλυση της μακροχρόνιας σχέσης τους. Και κάπου εδώ έρχεται ένα διάσημο μοντέλο να ανάψει φωτιές και να κάνει τα νεύρα της Shayk... τσατάλια.

cristiano-ronaldo-irina-shayk 1377b


Η Playmate Daniella Chavez (πρόσφατα δημοσιεύματα την ήθελαν ζευγάρι με τον άσσο της Ρεάλ) αποκάλυψε πως εκείνη «μπήκε ανάμεσα» στο ζευγάρι και πιθανότατα για αυτόν το λόγο χώρισε. Συγκεκριμένα τόνισε πως συνάντησε για πρώτη φορά τον ποδοσφαιριστή τον περασμένο Νοέμβριο, όποτε η Shayk και ο Cristiano ζούσαν ακόμη μαζί και σούπερ ερωτευμένοι.

daniella-chavez-6 cef32 8ac55
grgr cb6fb


Η Chavez χωρίς κανέναν απολύτως ενδοιασμό και ντροπή σημείωσε πως υλοποίησε έναν από τους μεγαλύτερους στόχους της που δεν ήταν άλλος από το να κάνει σεξ με τον... άτακτο αθλητή. Και συνέχισε να προκαλεί με την εξής δήλωση: «Αγαπώ το κορμί του. Του Cristiano του άρεσε το πρόσωπό μου, το στήθος μου και το γεγονός πως δεν «είχε πάει» ποτέ ξανά με κάποια Playmate».

Τώρα μάλιστα, έδεσε το γλυκό!

Διαβάστε ακόμα

Μα πώς το κάνει; Ακόμα και με αυτό το outfit η Jennifer Lopez είναι σέξι!

Είναι ασυναγώνιστος: Ο George Clooney έκανε την «έκπληξη» και η Amal... έλιωσε