Για γέλια! Αυτή είναι η πιο… εξωπραγματική είδηση της ημέρας και όχι μόνο!

Για γέλια! Αυτή είναι η πιο… εξωπραγματική είδηση της ημέρας και όχι μόνο!

Το εξώφυλλο του περιοδικού πραγματικά, μας… κούφανε!

Πολλές είναι οι φορές που η παραπληροφόρηση επικρατεί, όταν τα νέα για τους πιο εμπορικούς σταρ του Hollywood είναι... ζουμερά, ωστόσο, μερικές φορές η κατάσταση γίνεται υπερβολική έως... αστεία. Κάπως έτσι και τώρα, η είδηση που ακούσαμε για το πιο... ανάρπαστο, wannabe ζευγάρι της σόουμπιζ, μας έκανε να κλάψουμε μέχρι δακρύων. Φυσικά, από τα γέλια.


Ο λόγος; Εξώφυλλο γαλλικού περιοδικού, που κυκλοφόρησε λίγο καιρό πριν και «αποκαλύπτει» πως Rihanna και Leonardo DiCaprio όχι απλά έχουν επιβεβαιωμένα σχέση, αλλά και πως η πρώτη είναι... έγκυος από τον διάσημο ηθοποιό. Και φυσικά, ακολουθώντας το... κλασικό μοτίβο, συνέχισαν αναφέροντας πως ο 40χρονος σταρ αρνήθηκε να αναγνωρίσει το παιδί που πρόκειται να γεννηθεί.

296A014D00000578-3114038-image-a-42 1433645463305 ce8bb


Το μόνο βέβαιο είναι πως, αν υπήρχαν κάποιες ελάχιστες πιθανότητες η τραγουδίστρια να είναι έγκυος, αυτό θα συνέβαινε σε κάποιο... παράλληλο σύμπαν, αφού οι φωτογραφίες που την τραβούν συνεχώς οι παπαράτσι δεν προδίδουν κάτι τέτοιο. Και μπορεί η ίδια να μην ασχολήθηκε περαιτέρω με την ψευδή αυτή είδηση, όμως ο Leo δεν αντέδρασε αναλόγως, αφού κατέθεσε μήνυση αλλά και ζήτησε αποζημίωση αρκετών χιλιάδων ευρώ. Εδώ που τα λέμε, δεν είχε καθόλου άδικο!

Διαβάστε ακόμη:

Ποια Victoria;Ιδού η απόδειξη πως ο μεγάλος «έρωτας» της Harper είναι ο μπαμπάς της!

Eίστε έτοιμοι; Επιτέλους, τα δύο βασιλικά μωρά στις πρώτες τους κοινές φωτογραφίες!