Jennifer Aniston μας κοροϊδεύεις; Η δήλωσή της που ξεσήκωσε αντιδράσεις

Γωγώ Φούντα
Jennifer Aniston μας κοροϊδεύεις; Η δήλωσή της που ξεσήκωσε αντιδράσεις

Δεν μας τα λέει και πολύ καλά

Tην Jennifer Aniston την αγαπάμε και την έχουμε κορώνα στο κεφάλι μας, όχι μόνο γιατί είναι ταλαντούχα, όμορφη και γλυκιά, αλλά γιατί είναι πάνω απ' όλα ανθρώπινη-κανείς δεν ξεχνάει τη στενοχώρια της όταν την άφησε ο Brad Pitt για τα μάτια της Angie και φυσικά την οργή μας που τόλμησε εκείνος ο άθλιος να στενοχωρήσει το κορίτσι μας-.

1422293661 jennifer-aniston-zoom 0460a

Βέβαια, έχουμε καταλάβει, ότι μερικές φορές, είναι καλύτερο για μία star του επιπέδου της, να μην μιλάει και πολύ, μιας και δυστυχώς ανοίγει το στόμα της και δεν ξέρει τι λέει. Που λέτε, η Jennifer σε πρόσφατη συνέντευξή της, εναντιώθηκε στις πλαστικές επεμβάσεις, υποστηρίζοντας ότι τις θεωρεί περιττές μιας και παραμορφώνουν το πρόσωπο.

Jennifer-Aniston-Ellen-DeGeneres-Show-January-2015 81ec7

Όπως δήλωσε μάλιστα, προτιμά τις διάφορες θεραπείες για το δέρμα, που το μόνο που κάνουν είναι να το καθαρίζουν και να το τονώνουν, παρά το νυστέρι, το οποίο τις περισσότερες φορές δίνει άσχημα αποτελέσματα. Πολύ ωραία και λογικά όλα αυτά που λέει. Ξεχνάει βέβαια την πλαστική επέμβαση στην μύτη της την οποία η ίδια έχει παραδεχτεί!

aniston-120114-2 b1f83

Μα τόσο ασθενής μνήμη βρε κορίτσι μου;

Διαβάστε ακόμη:

Μας μπέρδεψε: Η Kate Moss ξαφνιάζει και αφήνει πολλά ερωτηματικά με τη συμπεριφορά της

Ένα από τα πιο αγαπημένα διάσημα ζευγάρια ήταν ψέμα και... έχουμε τις αποδείξεις

Η Beyoncé πόσταρε μερικές φωτογραφίες της Blue Ivy και δε σας κρύβουμε ότι... σαστίσαμε