Θα μας τρελάνει; Η star πήγε σινεμά φορώντας μόνο... το εσώρουχό της

Θα μας τρελάνει; Η star πήγε σινεμά φορώντας μόνο... το εσώρουχό της

Η εκδοχή του να ζεσταινόταν, μόλις απορρίφθηκε

Την αλήθεια θα την πούμε: Οτιδήποτε κι αν κάνουν οι celebrities, πόσο μάλλον αυτοί της διεθνούς showbiz, δεν μας εκπλήσσει μιας και καλώς ή κακώς τα περιμένουμε όλα από αυτούς. Η δικαιολογία είναι βέβαια, ότι εφόσον στη ζωή σου έχεις χρήμα, δόξα και γνωριμίες, κάτι θα πρέπει να κάνεις για να μη βαριέσαι. Μέχρι εδώ καλά.

Υπάρχει όμως και μία κυρία, η οποία φημίζεται για το χιούμορ και τον ανατρεπτικό της χαρακτήρα, αλλά εσχάτως δείχνει να μη... στέκει και πολύ στα καλά της. Η μανία που έχει για το γυμνό και τη γενικότερη επίδειξη οποιουδήποτε μέρος του κορμιού της-δεν προβληματίζεται-μας κάνει όντως εντύπωση.

296A8FEB00000578-3116194-image-m-16 1433805321658 cdbf8

Η Chelsea Handler λοιπόν, αφού, έβγαλε φόρα-παρτίδα το στήθος της, αποφάσισε να πάει ένα σινεμά σαν άνθρωπος κι αυτή, και να παρακολουθήσει το Mad Max, στο οποίο πρωταγωνιστεί ο έρωτάς της όπως την αποκαλεί, Charlize Theron! Το θέμα βέβαια στην προκειμένη, δεν είναι ότι θαυμάζει φανατικά τη διάσημη ηθοποιό, η εκτίμηση του ωραίου είναι κάτι που φυσικά επικροτούμε, αλλά το γεγονός, ότι ξέχασε να βάλει... παντελόνι!

Ναι καλά διαβάσατε. Η Chelsea έκανε ένα ωραιότατο σταυροπόδι και αφιερώθηκε στην ταινία, φορώντας μόνο ένα πουκάμισο και ένα μαύρο εσώρουχο. Εντάξει ο καθένας όπως βολεύεται, αλλά μήπως είναι κάπως... too much;

Διαβάστε ακόμη:

Μας έφτιαξε τη μέρα:Η νέα μεταμόρφωση της Rihanna που μας έκανε να ξεκαρδιστούμε στα γέλια

Με την πρώτη ματιά η εμφάνιση αυτή φαίνεται άψογη: Δείτε λίγο πιο προσεκτικά όμως