Kanye West ο...τυχερός: Οι νέες εκπλήξεις της Kim Kardashian θα σας αφήσουν άφωνες

Ερμιόνη Σαρρή
Kanye West ο...τυχερός: Οι νέες εκπλήξεις της Kim Kardashian θα σας αφήσουν άφωνες

The best wife!

Νομίζατε πως επειδή η Kim Kardashian είναι έγκυος, θα ηρεμούσε; Αν ναι, να σας πληροφορήσουμε πως γελάστε οικτρά; Η σταρ όχι μόνο δεν έχει αποσυρθεί στο σπίτι της, αλλά έχει γίνει πιο δραστήρια από ποτέ. Βλέπετε η North και o Kanye έχουν τον ίδιο μήνα γενέθλια και η ίδια έπρεπε να είναι ο διοργανωτής των πάρτι τους.

Έτσι, λοιπόν, απολαύσαμε (από φωτογραφίες δηλαδή) το πάρτι έκπληξη στο σύζυγό της και πραγματικά αν ήμασταν άντρες θα... δακρύζαμε. Τον οδήγησε σε ένα μεγάλο γήπεδο μπάσκετ και εκεί αντίκρισε φίλους και γνωστούς. Όλοι φορούσαν φανέλες με το όνομά του και φυσικά από το σκηνικό δεν έλειπαν οι... μαζορέτες. Έπαιξε με τα φιλαράκια του μπάσκετ και φυσικά έσβησε τα κεράκια του. Μα πείτε μας αυτό δεν είναι η καλύτερη έκπληξη για έναν άντρα;

Kanye-Wests-basketball-game e66fd
Kim-Kardashian-rents-out-the-Staples-centre-for-Kanyes-Birthday 00ef5

Και η φαντασία της δεν τελείωσε εκεί, αφού η σταρ συνέχισε την έκπληξη και στο σπίτι. Ο Kanye West έχει πλέον το δικό του γήπεδο μπάσκετ στον κήπο του σπιτιού τους. Όσο εκείνοι διασκέδαζαν, ένα ολόκληρο συνεργείο ήταν στη βίλα τους και έτρεχε να ολοκληρώσει τις εργασίες.

Kim-K-House-MAIN ca791

Kanye να ξέρεις ότι πολλά αρσενικά σε ζηλεύουν! Μα πόσο τυχερός!

Διαβάστε ακόμη:

Είναι ακαταμάχητη: Η φωτογραφία της Sarah Jessica Parker που έκανε το γύρο του κόσμου