Παράδειγμα προς μίμηση:Η Kate Middleton είναι η καλύτερη μαμά και ιδού οι αποδείξεις

Ερμιόνη Σαρρή
Παράδειγμα προς μίμηση:Η Kate Middleton είναι η καλύτερη μαμά και ιδού οι αποδείξεις

Πώς περνάει τις πρώτες ημέρες με τα δύο της παιδιά;

Η Kate Middleton τρέχει και δεν προλαβαίνει. Τον τελευταίο ενάμιση μήνα κρατάει στην αγκαλιά της τη μικρή Charlotte και φυσικά προσπαθεί να τη μεγαλώσει σα μία πραγματική... πριγκίπισσα. Από την άλλη βέβαια έχει και τον απίστευτα γλυκό George, ο οποίος είναι εξίσου σε μία αρκετά τρυφερή ηλικία και θέλει να έχει όλη την προσοχή πάνω του.

Η Δούκισσα όμως διαχειρίζεται με τον καλύτερο τρόπο το χρόνο της, αφού δε περνάει όλη την ημέρα στο πλευρό της νεογέννητης κορούλα της, αλλά προσπαθεί να αφιερώσει εξίσου αρκετό χρόνο και στον George. Δε θέλει να τον κάνει να αισθάνθεται παραμελημένος εξαιτίας του νέου μέλους της οικογένειάς τους και βρήκε τον τρόπο να του το δείξει.

prince-george--z 26772

Βγήκαν οι δυο τους μία βόλτα στην εξοχή, έπαιξαν και φυσικά δεν ξέχασε να τον κεράσει και ένα γλυκό. Τα παιδιά λατρεύουν τα γλυκίσματα και μόνο χαρά μπορούν να πάρουν από μία τέτοια κίνηση. Μάλιστα οι κάτοικοι του Norfolk (εκεί περνάει τις τελευταίες της ημέρες) μιλούν για μία γυναίκα απόλυτα προσγειωμένη και καθόλου... σνομπ. Αν δεν ήξεραν ποια είναι, δε θα πίστευαν ποτέ ότι είναι μία Δούκισσα.

Διαβάστε ακόμη:

Summer Girl: Η Μαρία Ηλιάκη κάνει την πρώτη της εμφάνιση με μαγιό

Η Jennifer Aniston μιλάει για την «κακή» της συνήθεια και για το πώς άλλαξε τρόπο ζωής