Η ερωτική σκηνή της Witherspoon με τον Pattinson ήταν σκέτη αηδία

Η ερωτική σκηνή της Witherspoon με τον Pattinson ήταν σκέτη αηδία

Δεν το λέμε εμείς, το δήλωσε η ίδια η ηθοποιός με αρκετά ανατριχιαστικές λεπτομέρειες.

Και ενώ όλος ο κόσμος –ένα μεγάλο μέρος του, τέλος πάντων- περιμένει να βγει στις αίθουσες το «Water for Elephants», η νέα ταινία του Robert Pattinson και της Reese Witherspoon, τόσο για να δουν την ίδια την ταινία, όσο όμως, αν όχι περισσότερο, για να παρακολουθήσουν την αποκαλυπτική και αρκετά έντονη ερωτική σκηνή μεταξύ των δύο πρωταγωνιστών, η ίδια η Witherspoon κάνει ότι μπορεί για να την ξεχάσει.

Η ηθοποιός μίλησε στο περιοδικό InTouch σχετικά με την ταινία και επικεντρώθηκε ιδιαίτερα σε αυτή τη σκηνή των γυρισμάτων, χωρίς όμως να έχει και τις καλύτερες αναμνήσεις.
«Ο Rob πρέπει να είχε εκείνες τις μέρες το πιο απαίσιο, φρικτό κρυολόγημα από οποιονδήποτε συμπρωταγωνιστή μου που έπρεπε ποτέ να γυρίσω μια ερωτική σκηνή μαζί του, σε όλη μου τη ζωή. Έβηχε, ξεφυσούσε, έτρεχαν μύξες από τη μύτη του, καθ' όλη τη διάρκεια της σκηνής –και δεν ήταν ιδιαίτερα ελκυστικό. Μιλάω για πράσινες ουσίες, κολλητικές, αηδιαστικές – δεν σας κάνω πλάκα!», είπε η ηθοποιός στη συνέντευξη.

Μετά από αυτή τη γλαφυρή περιγραφή της Witherspoon, δεν είμαστε σίγουροι κατά πόσο ο κόσμος θα μπορέσει να απολαύσει τη συγκεκριμένη σκηνή όταν η ταινία βγει στη μεγάλη οθόνη.

Πάντως, σε κάθε περίπτωση, ο Pattinson το είχε δηλώσει. Η αγαπημένη του συμπρωταγωνίστρια στην ταινία ήταν η ελεφαντίνα. Το δίκαιο να λέγεται, Reese.