O Hugh Dancy κάνει την καρδιά μας να χτυπά δυνατά!

O Hugh Dancy κάνει την καρδιά μας να χτυπά δυνατά!

Οι λόγοι που τον αγαπάμε και πού θα τον δεις.

Ο Hugh Dancy είναι από τους άντρες που ερωτεύεσαι με την πρώτη ματιά. Πανέμορφα μάτια, κουταβίσιο βλέμμα, επιμελώς ατημέλητα μαλλιά. Από αυτούς τους άντρες που είναι ωραίοι αλλά δεν το ξέρουν, που όταν τους μιλά κάποια που τους αρέσει χαμηλώνουν το βλέμμα και κοκκινίζουν, εκείνους που μας θυμίζουν πώς νιώθαμε για τα αγόρια που μας άρεσαν στο δημοτικό.

eye-candy-hugh-dancy-6 fd15b

Αλλά δεν είναι άλλος ένας ομορφούλης ηθοποιός, μια και έχει αποφοιτήσει από το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης, με πτυχίο στην Αγγλική Λογοτεχνία. Επίσης, είναι βρετανός και σε λίγες μέρες (19 Ιουνίου) κλείνει τα 40. Είναι παντρεμένος με την επίσης ηθοποιό, Claire Danes που πρωταγωνιστεί στην τηλεοπτική σειρά Homeland. Μαζί έχουν έναν γιο σχεδόν τριών χρονών, πράγμα που βάζει τον Hugh Dancy και στην κατηγορία των πιο hot μπαμπάδων στο Χόλιγουντ.

Hugh-Dancy-gave-smile-premiere-Hysteria-2012 4a15f

Μπορείς να ζήσεις πολλές ώρες με τον Hugh Dancy, στον ρόλο του Will Graham στην τηλεοπτική σειρά Hannibal που αυτή τη στιγμή διανύει την τρίτη της σεζόν. Ο Hugh Dancy είναι ο ένας από τους λόγους να δεις το Hannibal, μιας και πρόκειται για ένα καλογυρισμένο θρίλερ γύρω από τη δράση του Hannibal Lecter της βραβευμένης με Όσκαρ Σιωπής των Αμνών που δεν πρέπει να χάσεις.