Ορίστε; Αυτή είναι σίγουρα η πιο αστεία και ψεύτικη είδηση που ακούσαμε τελευταία

Γωγώ Φούντα
Ορίστε; Αυτή είναι σίγουρα η πιο αστεία και ψεύτικη είδηση που ακούσαμε τελευταία

Το διάσημο ζευγάρι για ακόμη μία φορά στο επίκεντρο

Αντιλαμβάνεστε φυσικά, ότι όταν είναι καλοκαίρι, έξω οι βαθμοί ξεπερνούν τους 30, και ο ήλιος σου γνέφει λάγνα, το να καθίσεις στο γραφείο σου και να δουλέψεις, είναι το λιγότερο απάνθρωπο, μην πούμε και τίποτα χειρότερο. Παρόλα αυτά, επειδή θέλουμε να βλέπουμε το ποτήρι μισογεμάτο, προσπαθούμε να βρίσκουμε πάντα τρόπους ώστε να το... διασκεδάζουμε!

blake-lively-and-ryan-reynolds bb4de

Κάτι τέτοιο συνέβη και σήμερα, με την είδηση που θα σας αναφέρουμε ευθύς αμέσως, η οποία μας προκάλεσε αβίαστο... γέλωτα και φυσικά δεν πιστέψαμε σε καμία περίπτωση. Που λέτε, ξένα Μέσα αναφέρουν, ότι η Blake Lively και ο Ryan Reynolds βρίσκονται ένα βήμα πριν το χωρισμό, μιας και ουσιαστικά ζουν χωριστές ζωές!

Σύμφωνα με άτομο από το περιβάλλον τους, οι επαγγελματικές τους υποχρεώσεις, δεν τους επιτρέπουν να περνούν πολλές ώρες μαζί, ενώ το ακόμα πιο ακραίο, είναι ότι ο Reynolds ζηλεύει παράφορα την επαγγελματική επιτυχία της συζύγου του, μιας και η ταινία της, «Age Of Adeline», πήγε πολύ καλύτερα εισπρακτικά, από τη δική του «Woman In Gold».

Blake-Lively-and-Ryan-Reynolds-Baby-Name-Pictures bec45

Εμείς πάντως για να είμαστε ειλικρινείς δεν το πιστεύουμε γιατί θεωρούμε υπερβολικό ένα ζευγάρι, που μόλις απέκτησε το πρώτο του παιδί, να χωρίζει για έναν τόσο ασήμαντο λόγο. Επίσης να τονίσουμε, ότι δεν είναι και κανένας από τους 2... τέρας υποκριτικής, οπότε θεωρούμε ότι μάλλον θα έχουν ρίξει αλλού το βάρος τους. Αυτά.