E όχι: Ο αντικαταστάτης του Patrick Dempsey στο Grey's Anatomy σκορπά κύματα απογοήτευσης

Γωγώ Φούντα
E όχι: Ο αντικαταστάτης του Patrick Dempsey στο Grey's Anatomy σκορπά κύματα απογοήτευσης

Eντάξει, αλήθεια τώρα;

Ένα πράγμα θα σας πούμε και βάλτε το καλά στο μυαλό σας: Όταν παρακολουθείς μία σειρά και δένεσαι με τους χαρακτήρες, ο θάνατός τους, ο οποίος μοιραία θα συμβεί, ειδικά στα δράματα, όχι απλά σε συγκλονίζει αλλά σου αφήνει και ένα αναντικατάστατο κενό μέσα στην ψυχούλα σου. Όσοι δεν έχετε δεθεί με τηλεοπτικό χαρακτήρα, ίσως να μας θεωρήσετε υπερβολικούς, αλλά έτσι ακριβώς είναι τα πράγματα.

Patrick-Versace-posters-patrick-dempsey-4075394-758-993 71cb3

Αλλά ας πάμε στο διά ταύτα. Που λέτε, ο σάλος από το θάνατο του Patrick Dempsey, συγκεκριμένα του χαρακτήρα του στην τεράστια επιτυχία Grey's Anatomy, Derek Shepherd-McDreamy, δεν έχει ακόμα κοπάσει, μιας και η σεναριογράφος της σειράς, η λίγο περίεργη θα λέγαμε Shonda Rhymes, δέχεται ακόμα παράπονα και υβριστικά μηνύματα.

Συμπαθής, δε λέμε...

29A551E800000578-3125164-image-m-63 1434389901392 94d58

Και τι έκανε η Shonda για να ηρεμήσει τους εξοργισμένους φανς; Μα φυσικά έφερε τον αντικαταστάτη του Patrick! Μια στιγμή: Αντικαταστάτη; Ναι λοιπόν, ο Martin Henderson είναι η νέα προσθήκη στο καστ της διάσημης σειράς, πλασάρεται ως ο αντί-Dempsey και κάποιοι υποστηρίζουν-βασικά οι φίλοι της σεναριογράφου-ότι μοιάζει τρομερά στον «αδικοχαμένο» προκάτοχό του.

Πλάκα μας κάνετε βρε παιδιά; Όχι ότι έχουμε κάτι με τον άνθρωπο, αλλά ο Patrick είναι ένας και αναντικατάστατος! Είναι σα να παραγγέλνεις σουφλέ σοκολάτας με παγωτό στρατσιατέλα, και να σου φέρνουν κουβερτούρα! Δεν κολλάει...

Αλλά αυτός είναι καλύτερος!

Patrick-Dempsey-Airport 158c5