Eίναι ο Adrian Grenier ο επόμενος γόης του Hollywood;

Γωγώ Φούντα
Eίναι ο Adrian Grenier ο επόμενος γόης του Hollywood;

Ο πρωταγωνιστής του «Entourage» σίγουρα δε θα σας περάσει απαρατήρητος

Και μιας και το «Entourage», η διάσημη αμερικανική σειρά ξέρετε, κάνει την πρώτη της εμφάνιση στους κινηματογράφους, και μιας και πιστεύουμε, ότι θα σπάσει τα ταμεία, αν κρίνουμε και από την επιτυχία του τηλεοπτικού προιόντος, λέμε να σας πούμε μερικά πραγματάκια, για εκείνο το αγόρι με τα υπέροχα γαλαζοπράσινα μάτια και τα καλοσχηματισμένα χείλη.

Adrian-Grenier-by-Adam-Benzine-Web1 c1562
28-adrien-entourage-1.w245.h368.2x 98c0c

Ναι φίλες μου, ο Αdrian Grenier είναι ο πρωταγωνιστής της σειράς και κατ' επέκταση της ταινίας, και σίγουρα ο βασικός λόγος που από αύριο θα επισκεφτούμε τις κινηματογραφικές αίθουσες. Ο Αdrian λοιπόν ο οποίος είδε τη φήμη του να εκτοξεύεται με τον ρόλο του Vincent Chase, γεννήθηκε στις 10 Ιουλίου του 1976 στο Νέο Μεξικό. Οι γονείς του δεν παντρεύτηκαν ποτέ και ουσιαστικά μεγάλωσε στη Νέα Υόρκη με την μητέρα του.

inline-Adrian-Greniers-Vision-for-Socially-Conscious-Entrepreneurship eff0c
212009053e76af9ab7fcec74eb29b8a0 e549a

Ακόμα πιο γοητευτικό topic από τα μάτια του, είναι η καταγωγή του, μιας και το αγόρι αυτό έχει ρίζες από Αγγλία, Γερμανία, Ιρλανδία, Μεξικό και Γαλλία, κάτι που τον κάνει από μόνο του ενδιαφέροντα και συναρπαστικό. όσον αφορά στη φιλμογραφία του, έχει κάνει αρκετές ταινίες, ενώ οι λίγο πιο παρατηρητικές, σίγουρα θα τον θυμούνται από τον ρόλο του ως το αγόρι της Anne Hathaway στο The Devil Wears Prada.

large.jpg 8d73b

Αξίζει φυσικά να αναφερθεί, ότι ο Adrien εκτός από ηθοποιός είναι σκηνοθέτης αλλά και μουσικός, μιας και ήταν μέλος 2 μουσικών συγκροτημάτων. Aυτά λοιπόν για το όμορφο καρκινάκι. Σας συνιστούμε ανεπιφύλακτα να δείτε την ταινία, καλύτερα να πάτε με φίλες και όχι με τον καλό σας, και είμαστε σίγουροι ότι πολύ σύντομα ο κύριος αυτός θα μας απασχολήσει πολύ περισσότερο!

tumblr static 18ioapd3e21w4s4csgww084g8 107ea
Adrian-Grenier-at-11th-Hour--adrian-grenier-355240 400 600 ead5a