Μας έφτιαξε τη μέρα: Επιτέλους και μια σταρ που λέει ανοιχτά την... αλήθεια!

Μας έφτιαξε τη μέρα: Επιτέλους και μια σταρ που λέει ανοιχτά την... αλήθεια!

Η τραγουδίστρια βάζει τα πράγματα στη θέση τους

Κάθε απλή γυναίκα -σαν όλες εμάς και εσάς- έχει τις ανασφάλειές της, τις φοβίες της και τα «κολλήματά» της. «Μήπως είμαι παχιά; Γιατί έχω τόση κυτταρίτιδα; Μήπως είναι λάθος να απολαύσω το αγαπημένο μου γλυκό;» Αυτά και δεκάδες παρόμοια ερωτήματα μας βασανίζουν καθημερινά.


Και κάπου εκεί έρχονται οι διάσημες κυρίες και μας παρουσιάζουν έναν κόσμο τέλειο, το δικό τους. Οι περισσότερες, λοιπόν, έχουν άψογα κορμιά και full αυτοπεποίθηση! Σπανίως συναντάμε διάσημη κυρία που να είναι «down to earth». Οι περισσότερες πλασάρουν ένα αρκετά δυναμικό προφίλ το οποίο δε θέλουν με τίποτα να καταστρέψουν ομολογώντας φοβίες και ανασφάλειές τους.

Η Iggy Azalea αποτελεί εξαίρεση μιας και δε διστάζει να βάλει τα πράγματα στη θέση τους. Η star μίλησε ανοιχτά για τις ανασφάλειές της και μας απέδειξε πως κάθε φυσιολογικός άνθρωπος ζει με αυτές.

rs 634x1024-150529162118-634.iggy-azalea-pink-hair-052915 e5b51


Η ερμηνεύτρια του "Black Widow" είπε στο «Today Australia» πως μερικές μέρες δεν έχει καθόλου αυτοπεποίθηση και θέλει απλώς να κρυφτεί σε μια σπηλιά. Υπάρχουν βέβαια και μέρες που νιώθει τέλεια και όλα πάνε υπέροχα. Το βασικότερο κατά τη γνώμη της είναι να αποδεχόμαστε τις ανασφάλειές μας και να μη νιώθουμε άσχημα για αυτές. Άλλωστε όπως τόνισε κανένας άνθρωπος δε μπορεί να τα έχει καλά με τον εαυτό του στο 100%!


Σοφά τα λέει η φίλτατη Iggy! Ήρθε η ώρα να αγαπήσουμε τον εαυτό μας και να σταματήσουμε να τον παιδεύουμε.

Διαβάστε ακόμα

«Αποφάσισα να σας δείξω ποια πραγματικά είμαι»: Η φωτογραφία της Tyra Banks που προκαλεί!

Όχι δεν μπορεί να συμβαίνει: Ο διάσημος χωρισμός που σίγουρα θα σας σοκάρει