Η συγκινητική δήλωση της Kylie Jenner που θα σας κάνει να αλλάξετε γνώμη για εκείνη

Ερμιόνη Σαρρή
Η συγκινητική δήλωση της Kylie Jenner που θα σας κάνει να αλλάξετε γνώμη για εκείνη

Η νεαρή σταρ γίνεται η πρωταγωνίστρια της ημέρας

Μπορεί να είναι η μικρότερη αδερφή των Kardashian, αλλά η Kylie Jenner έχει καταφέρει πολλές φορές με τα τερτίπια της να βρεθεί στα πρωτοσέλιδα. Ένας αρραβώνας, το #KylieJennerChallenge και οι (πιθανές) πλαστικές είναι όλα όσα έχουμε διαβάσει για τη μικρότερη Jenner.

Η τελευταία της όμως δήλωση μας έκανε να αισθανθούμε κάπως άβολα για όλα όσα της έχουμε προσάψει, αφού αναφέρεται στο bullying που έχει βιώσει από πολύ μικρή ηλικία εξαιτίας της οικογένειάς της. Γνωρίζει ότι οι περισσότεροι στο snapchat την ακολουθούν απλά επειδή πιστεύουν ότι είναι παράξενη και αστεία. Από την ηλικία όμως των 9 ζει όλο αυτό που λέμε bullying και προσπαθεί να το διαχειριστεί. Μάλιστα μέσα από το ποστ της προέτρεψε και όλα τα υπόλοιπα κορίτσια που βιώνουν αυτό το πρόβλημα, να φανούν δυνατές και να αδιαφορήσουν.

1434628653 kylie-jenner-lg 7a10b

Μεγάλωσε μέσα σε μία οικογένεια αρκετά γνωστή και έγινε διάσημη πριν καν το καταλάβει (και το θελήσει). Ενώ ήταν ακόμη μικρή, αναγκάστηκε να πάρει μέρος στο οικογενειακό show και έτσι να γνωρίσει τι εστί φήμη πολύ νωρίτερα.

Λέτε τελικά όλες αυτές οι κινήσεις της να είναι απλά αντιδραστικές; Εμάς κατά εκεί πάει ο νους μας.

Διαβάστε ακόμη:

Οι δύσκολες ώρες της Penelope Cruz: Η ηθοποιός αδυνατεί να πιστέψει αυτό που συνέβη

Ο απόλυτος αυτοσαρκασμός: Και όμως η σταρ δεν είναι έγκυος, απλά παράφαγε