Πιο τολμηρή… πεθαίνεις! Η… στροφή στην καριέρα της Alessandra Ambrosio θα συζητηθεί πολύ!

Πιο τολμηρή… πεθαίνεις! Η… στροφή στην καριέρα της Alessandra Ambrosio θα συζητηθεί πολύ!

Το supermodel πιο αποκαλυπτικό από ποτέ! 

Μπορεί να την έχουμε δει με τα απολύτως απαραίτητα σε φωτογραφίσεις και σε επιδείξεις μόδας της Victoria's Secret αμέτρητες φορές, όμως ποτέ δεν θα φανταζόμασταν πως η Alessandra Ambrosio θα καταπιανόταν με κάτι... ακόμα πιο τολμηρό. Και όμως, αυτή τη φορά μας εξέπληξε απεριόριστα με την... ολόγυμνη εμφάνισή της στη βραζιλιάνικη σαπουνόπερα «Verdades Secretas».


Ναι, το διάσημο αγγελάκι, αποφάσισε να κάνει μια μικρή στροφή στην καριέρα του και να ασχοληθεί για λίγο με την υποκριτική. Έτσι, συμμετέχει στην ελ λόγω καθημερινή σειρά, και μάλιστα με πολύ αποκαλυπτικές εμφανίσεις, μιας και δεν αφήνει... τίποτα στη φαντασία των τηλεθεατών. Τα παρακάτω στιγμιότυπα νομίζουμε πως είναι υπεραρκετά για να πάρετε μια μικρή γεύση από αυτό που θα επακολουθήσει.

alessd2 49c5b
alessd4 e3d3c
alessd10 987f7
alessd12 61870

Πάντως, δεν είναι η πρώτη επαφή του διάσημου supermodel με την υποκριτική. Η ίδια έχει συμμετάσχει και σε άλλες παραγωγές, όπως το «How I Met Your Mother» αλλά και την ταινία «Casino Royal». Το μόνο βέβαιο είναι πως και πάλι θα αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις!

Διαβάστε ακόμη:

Συμβαίνουν και σε αυτούς! Η σταρ πέρασε από εξονυχιστικό έλεγχο στο αεροδρόμιο!

H εμφάνιση αυτή της Miley Cyrus κρύβει μία «δυσάρεστη» έκπληξη! Βρείτε τη