Jonathan Rhys-Meyers: Το ιδιαίτερο αγόρι που δεν μπορούμε να βγάλουμε από την καρδιά μας

Γωγώ Φούντα
Jonathan Rhys-Meyers: Το ιδιαίτερο αγόρι που δεν μπορούμε να βγάλουμε από την καρδιά μας

Aκόμα κι αν είναι κακό παιδί, εμείς δεν τον ξεχνάμε

Την αλήθεια θα την πούμε: Όταν είδαμε τον Jonathan Rhys-Meyers ένα περίπου μήνα πριν, να κυκλοφορεί στους δρόμους του Λονδίνου με ένα μπουκάλι βότκα στο χέρι, και γενικότερα σε άθλια κατάσταση, στενοχωρηθήκαμε και μάλιστα πολύ. Ο λόγος βέβαια είναι, ότι μπορεί το αγόρι αυτό να είναι ιδιαίτερο και γεμάτο προβλήματα, και μπορεί οι εξαρτήσεις του να μην του επέτρεψαν να κάνει την καριέρα που εμείς θα θέλαμε για εκείνον, τουλάχιστον μέχρι στιγμής, αλλά είναι ολοφάνερο, ότι ο άντρας αυτός κάτι έχει!

keira-knightley-jonathan-rhys-meyers-bend-it-like-beckham f2af8
jonathan rhys meyers escena match point1 64608842 3daab

Αυτό ακριβώς είχαμε πει όταν τον είχαμε πρωτοδεί στο «Bend It Like Beckham», όπου 2 κολλητές, η μία ήταν η πιτσιρίκα Keira Knightley, τσακώνονταν για την καρδιά του. Ναι, μας είχαν κάνει εντύπωση τα μάτια του, τα χείλη του, η υπέροχη προφορά του, και το γεγονός ότι έκρυβε κάτι πολύ σκοτεινό στο βλέμμα, που αρχικά ήταν απροσδιόριστο, αλλά στη συνέχεια καταλάβαμε.

match point09 e2a86
matchpoint 47cc4

Και μετά, τον βλέπουμε στο «Match Point» του Woody Allen, να ερωτεύεται και στη συνέχεια να σκοτώνει τη Scarlett Johansson-αν δεν το έχετε δει σας το συστήνουμε ανεπιφύλακτα- και άντε να του αντισταθείς μετά (βασικά για τον τρόπο που ερωτεύτηκε τη συμπρωταγωνίστριά του, όχι που τη σκότωσε)! Παράλληλα, η προσωπική του ζωή σκιάζεται μονίμως από σκάνδαλα, συνεχείς συλλήψεις και δυστυχώς τον ξυλοδαρμό της γυναίκας του.

the tudors showtime tv show image first season  1  e1afa
the-tudors-ana-bolena-natalie-dormer-henrique-viii-jonathan-rhys-meyers1 170d4

Μπαίνει σε κλινική αποτοξίνωσης από το αλκοόλ και παράλληλα πρωταγωνιστεί και στη σειρά εποχής «The Tudors» με τη Natalie Dormer-της πάει τελικά το vintage- όπου εκεί δίνει ρέστα ως King Henry VIII, ξέρετε τώρα, βία, σεξ, ίντριγκα-το συστήνουμε και αυτό-. Δυστυχώς, και πάνω που όλοι ήλπιζαν ότι επιτέλους κατάφερε να απαλλαγεί από τους δαίμονές του, έρχεται η εμφάνιση που αναφέραμε παραπάνω, και μας στενοχωρελι αρκετά.

nup 155263 0865 491eb

Πάντως, μόλις χθες εμφανίστηκε ατσαλάκωτος και κούκλος, ενώ αν ενδιαφέρεστε να τον απολαύσετε και πάλι τηλεοπτικά, μη χάσετε τη σειρά Dracula!

29DBB7F000000578-0-image-a-25 1434977810180 2bf4e