Αν οι Brangelina αρνηθούν αυτήν την πρόταση θα μας απογοητεύσουν πάρα πολύ

Ερμιόνη Σαρρή
Αν οι Brangelina αρνηθούν αυτήν την πρόταση θα μας απογοητεύσουν πάρα πολύ

Εμάς πάντως μας έκανε να χοροπηδάμε από χαρά

Η ταινία «Mr. & Mrs. Smith» είναι η αιτία που αυτή τη στιγμή μιλάμε για το ζεύγος Brangelina. Οι δύο ηθοποιοί ερωτεύτηκαν στα γυρίσματα της ταινίας αυτής και από τότε είναι αχώριστοι. Έχουν δημιουργήσει μία πανέμορφη οικογένεια και έχουν καταφέρει να κρατήσουν τον έρωτά τους ακλόνητο από φήμες και κακολογίες.

Αυτήν την εβδομάδα έχουν ένα μεγάλο λόγο να γιορτάζουν, καθώς η τότε μεγάλη τους επιτυχία επιστρέφει στη μικρή οθόνη και γίνεται... reality show. Ο κύριος και η κυρία Smith κέρδισαν την καρδιά των θεατών και για αυτό η New Regency και η 3 Ball Entertainment ανακοίνωσαν το νέο τους εγχείρημα. Στο show θα πρωταγωνιστούν ζευγάρια τα οποία θα κάνουν επικίνδυνες αποστολές και η τηλεθέαση αναμένεται να χτυπήσει κόκκινο.

1435089831 mcdmian fe004 h mr-and-mrs-smith-angelina-jolie-brad-pitt-467 fbe2f

Το διάσημο ζεύγος δεν έχει κάνει ακόμη κάποια δήλωση για τη νέα αυτή είδηση, αλλά φανταζόμαστε ότι συγκινήθηκαν αρκετά . Από εκεί ξεκίνησαν όλα και τώρα πλέον βρίσκονται παντρεμένοι με έξι παιδιά. Δεν ξέρουμε ακόμη το ρόλο τους στη νέα αυτή παραγωγή, αλλά ευχόμαστε να τους δούμε ως παρουσιαστές!

Διαβάστε ακόμη:

Αυτό το κορμί μας... ξεπερνάει: Η Demi Moore με το μπικίνι της «ανάβει» φωτιές

Ζήλια μας: Η φωτογραφία αυτή της Alessandra Ambrosio δε θα αφήσει κανέναν ασυγκίνητο