Kι άλλα ψέματα; Η δήλωση της Kylie Jenner που εξόργισε τους θαυμαστές της

Γωγώ Φούντα
Kι άλλα ψέματα; Η δήλωση της Kylie Jenner που εξόργισε τους θαυμαστές της

Aς ελπίσουμε κάποια στιγμή να βάλει μυαλό

Δε φτάνει που έχουμε ζέστη και δεν μπορούμε να κλείσουμε μάτι όλη νύχτα, δε φτάνει που τα κουνούπια μας έχουν θερίσει και δεν μας φτάνει η οικονομική μας κρίση, έχουμε και την Kylie Jenner να ανοίγει το στόμα της και να μην ξέρει τι λέει.

29DFE48900000578-3135246-Tale of the tape Kylie Jenner has denied having breast implants -m-46 1435015558125 e9b58

Διότι κυρίες και κύριοι, η 17χρονη star, η οποία έχει κάνει όποια πλαστική επέμβαση κυκλοφορεί στην πιάτσα, έκανε μία δήλωση, η οποία δεν εξόργισε μόνο εμάς-βασικά εμάς μας έκανε να γελάσουμε-αλλά και τους φανατικούς της θαυμαστές. Που λέτε, σε ερώτηση σχετικά με το στήθος της και αν έχει βάλει σιλικόνη, εκείνη έδωσε την εξής απάντηση: «Όποιος νομίζει ότι έχω βάλει σιλικόνη, πρέπει να τον ενημερώσω ότι όλα τα χρωστάω σε αυτές εδώ τις ταινίες», είπε δείχνοντας όντως κάποιες ταινίες οι οποίες όπως διευκρίνισε κρατούν το στήθος της στα ύψη.

kylie-jenner-denies-breast-implants-boasts-tape-snapchat 23a88

Από την άλλη βέβαια, άτομα από το κοντινό της περιβάλλον, υποστηρίζουν ότι η νεαρή τηλεπερσόνα έχει όντως υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, γνώμη με την οποία συμφωνούν και αρκετοί πλαστικοί χειρουργοί. Εξάλλου, ήταν γνωστή η επιθυμία της Kylie, εδώ και χρόνια, να αποκτήσει τις ζουμερές καμπύλες των μεγαλύτερων αδερφών της.

Βρε Kylie, κουτόχορτο θαρρείς ότι μασάμε;