Μα είναι δυνατόν; Οι φήμες θέλουν τον Brad Pitt και την Angelina Jolie να χωρίζουν

Ερμιόνη Σαρρή
Μα είναι δυνατόν; Οι φήμες θέλουν τον Brad Pitt και την Angelina Jolie να χωρίζουν

Το πιο αγαπημένο ζευγάρι του Hollywood περνάει δύσκολα

Πριν από λίγες ημέρες οι φήμες ήθελαν την Jennifer Aniston να έχει χωρίσει με τον Justin Theroux και τώρα ήρθε η νέα βόμβα που αφορά τον πρώην σύζυγό της. Ο Brad Pitt και η Angelina Jolie χωρίζουν τους δρόμους τους. Δυστυχώς, όχι τους επαγγελματικούς.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του περιοδικού «In Touch» το ζευγάρι όσο ερωτευμένο και αν μας φαινόταν, χωρίζει. Οι συνεχείς καβγάδες τους έκαναν τον Brad Pitt να ζητήσει διαζύγιο από τη σύζυγό του και να τελειώνει εδώ έναν έρωτα μεγάλο. Μάλιστα τα γυρίσματα της νέας τους ταινίας έκαναν πιο έντονα τα προβλήματα ανάμεσά τους και ανάγκασαν τον ηθοποιό να θέλει να αλλάξει σελίδα στη ζωή του. Μα τώρα που η πρώτη τους ταινία γίνεται reality show;

joli3-440x600 250d3

Εμάς μας φαίνεται κάπως (ως και πολύ)περίεργη η είδηση αυτή και ευελπιστούμε να είναι ένα ακόμη ψεύτικο δημοσίευμα. Έχουν περάσει άλλες και άλλες καταστάσεις και γνωρίζουμε ότι δε θα το βάλουν τόσο εύκολα κάτω. Και οι δύο βάζουν ως προτεραιότητά τους την οικογένεια, οπότε φαίνεται κάπως δύσκολο να τα διαλύσουν όλα μέσα σε μία νύχτα. Ποτέ δεν ξέρεις όμως, για αυτό αναμένουμε με μεγάλη αγωνία τις εξελίξεις.

Διαβάστε ακόμη:

In a bad mood? Η Δούκισσα σου δείχνει πώς να κάνεις τη διάθεσή σου... λουλουδένια