Η πικρή αλήθεια πίσω από τη σχέση της Jennifer Aniston και του Justin Theroux

Ερμιόνη Σαρρή
Η πικρή αλήθεια πίσω από τη σχέση της Jennifer Aniston και του Justin Theroux

Τι συμβαίνει με αυτό το διάσημο ζευγάρι;

Όσο εμείς αρνούμαστε να πιστέψουμε ότι η Jennifer Aniston και ο Justin Theroux έχουν χωρίσει, όλο και νέες πληροφορίες φτάνουν στην οθόνη μας για τη σχέση αυτών των δύο. Το ζευγάρι έχει διασταυρώσει τα ξίφη του και από ότι φαίνεται υπάρχουν αρκετά σύννεφα στον παράδεισό τους.

Οι τσακωμοί τους ήταν αρκετοί, καθώς η ηθοποιός πιστεύει ότι μία ξανθιά κοπέλα από το show «The Leftovers» του έχει πάρει το μυαλό. Εκείνος πάλι αρνείται πεισματικά το οποιοδήποτε φλερτ (ή και κάτι παραπάνω) μαζί της και έτσι καταλαβαίνετε πως μικροί πόλεμοι λαμβάνουν δράση στην οικία τους. Ο Justin λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων βρίσκεται στη Νέα Υόρκη και σύμφωνα με το radaronline έχει αρχίσει να απολαμβάνει τις μοναχικές του στιγμές. Χαίρεται την ελευθερία του (εκείνη πάλι θα ήθελε να βρίσκεται κοντά του) και κανείς δε γνωρίζει τι υπάρχει μέσα στο μυαλό του.

jennifer-aniston-justin-theroux-lacma-gala-with-drew-barrymore-02 b710f

Ας ελπίσουμε ότι είναι μία μπόρα και όχι η αίτια ενός μεγάλου χωρισμού. Όλα τα ζευγάρια περνούν κρίσεις στη σχέση τους και αυτοί ευχόμαστε να τη... νικήσουν.

Διαβάστε ακόμη:

Μα είναι δυνατόν; Οι φήμες θέλουν τον Brad Pitt και την Angelina Jolie να χωρίζουν

In a bad mood? Η Δούκισσα σου δείχνει πώς να κάνεις τη διάθεσή σου... λουλουδένια