Kim Kardashian: Αυτή ήταν η στιγμή που πίστεψε πως η καριέρα της τελείωσε!

Kim Kardashian: Αυτή ήταν η στιγμή που πίστεψε πως η καριέρα της τελείωσε!

Η τότε… γκάφα της πίστεψε πως θα της είχε κοστίσει πολύ περισσότερο! Και όχι, δεν ήταν το αλήστου μνήμης… sextape! 

Φαίνεται να ξέρει και την κάθε της κίνηση πολύ καλά, προκειμένου να χτίσει την περσόνα που έχει υιοθετήσει τα τελευταία χρόνια, και βέβαια, έχει πίσω της μια από τις καλύτερες μάνατζερ, που δεν είναι άλλη από τη μητέρα της, Kris Jenner. Ωστόσο, ακόμα και η Kim στο παρελθόν υπέπεσε σε ένα τραγικό λάθος, που όπως η ίδια δήλωσε, θεώρησε πως τότε θα της κόστιζε την καριέρα, που με τόσο κόπο είχε χτίσει.

1435360033 478251488 kim-kardashian-467 bbc63


Κι αν το μυαλό σας πηγαίνει στο γνωστό sextape που την ανέδειξε σε μια... σταρ διεθνούς εμβέλειας, κάνετε μεγάλο λάθος. Σύμφωνα με πρόσφατες δηλώσεις της ίδιας, εκείνο που της έκανε μεγάλο κακό ήταν ο μόλις... 72 ημερών γάμος της με τον Kris Humphries. Μπορεί να ήταν κάπως... βραχύβιος, μπορεί πλέον να μην έχει μάτια για άλλον, πέρα από τον Kanye West, όμως ο γάμος εκείνος θα μείνει για πάντα ανεξίτηλος στη μνήμη ως ένα τεράστιο λάθος.

38862a8ebcd081d4b4a0ba7768c554048ab878d0 fb48b


«Όταν ανακοίνωσα το χωρισμό μου πίστεψα πως όλα είχαν τελειώσει», είπε για τους τότε φόβους της. Πάντως, Kim είναι αυτή και τελικά κατάφερε να βγει όχι μόνο αλώβητη, αλλά και κερδισμένη!

Διαβάστε ακόμη:

Νομίζεις ότι ασχολείται μόνο με τη φήμη της; Και όμως η Kim Kardashian θα σε εντυπωσιάσει

Της πήρε την πρωτιά!Η μεγαλύτερη... ανταγωνίστρια της Kim είναι πλέον η ίδια της η αδερφή!