Συνάντηση κορυφής! Pitt- Jolie για… τσάι και συμπάθεια στο παλάτι με τους Kate- William!

Συνάντηση κορυφής! Pitt- Jolie για… τσάι και συμπάθεια στο παλάτι με τους Kate- William!

Μια ακόμα μεγάλη μέρα για το διάσημο ζευγάρι έφτασε!

Εδώ και μήνες, γίνονταν συζητήσεις και ένας ακριβής συντονισμός, και τελικά την Παρασκευή ήρθε η στιγμή της μεγάλης αυτής συνάντησης. Το παντοδύναμο ζεύγος Pitt- Jolie συναντήθηκε με το πριγκιπικό ζεύγος της Αγγλίας, την Kate Middleton και τον πρίγκιπα William, στο παλάτι του Kensington για ένα καθιερωμένο απογευματινό τσάι.

1435342390 brad-angelina-will-kate-467 1 b562a


Σύμφωνα με άτομο του παλατιού, οι τέσσερίς τους πέρασαν μαζί αρκετή ώρα συζητώντας για διάφορα κοινά ενδιαφέροντά τους, όπως οι φιλανθρωπικές τους δραστηριότητες, ενώ οι οικοδεσπότες ήταν κατενθουσιασμένοι με τους καλεσμένους τους. Οι τελευταίοι, σύμφωνα με την ίδια πηγή, δεν παρέλειψαν να προσφέρουν ένα δώρο στο ζευγάρι, για την πρόσφατη γέννηση της μικρής πριγκίπισσας Charlotte, που βέβαια δεν βρέθηκε στη συνάντηση, όμως παρών ήταν ο μικρός πρίγκιπας George.


Βέβαια, αυτή δεν ήταν η πρώτη επαφή του διάσημου ζευγαριού με το παλάτι, αφού τον Οκτώβριο του 2014 η Angelina είχε ανακηρυχθεί «Κυρία επί των τιμών», από την ίδια τη βασίλισσα Ελισάβετ. Πλέον μετρούν μια ακόμα παραπάνω επιτυχία.

Διαβάστε ακόμη:

Νομίζεις ότι ασχολείται μόνο με τη φήμη της; Και όμως η Kim Kardashian θα σε εντυπωσιάσει

Αποκάλυψη τώρα: Έτσι είναι το σώμα της Cindy Crawford χωρίς photoshop!