Ε ναι, λοιπόν!Αυτό είναι με διαφορά το πιο ερωτευμένο & ευτυχισμένο ζευγάρι του Hollywood!

Ε ναι, λοιπόν!Αυτό είναι με διαφορά το πιο ερωτευμένο & ευτυχισμένο ζευγάρι του Hollywood!

H τελευταία τους εμφάνιση μας το επιβεβαίωσε! 

Τι κι αν κατά καιρούς ακούγονται διάφορες φήμες περί απιστίας; Το διάσημο ζευγάρι φαίνεται να είναι πιο ευτυχισμένο από ποτέ, ειδικά τους τελευταίους μήνες που ήρθε στον κόσμο και το πρώτο τους παιδί, η μόλις 8 μηνών Wyatt Isabelle. Mila Kunis και Ashton Kutcher, από τη στιγμή εκείνη δείχνουν να πλέουν σε πελάγη ευτυχίας, αλλά και να είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ.


Τουλάχιστον αυτή την εντύπωση έδωσαν και κατά την τελευταία έξοδό τους, χθες, στο Los Angeles. Το ζευγάρι, γευμάτισε με φίλους τους, και φυσικά είχε μαζί του την τρισχαριτωμένη μικρούλα. Ο 37χρονος ηθοποιός, είναι ήδη γνωστό πως έχει γίνει ο πιο τρυφερός και προστατευτικός πατέρας, και το επιβεβαίωσε κα πάλι, αφού δεν άφησε από τα χέρια του το καθισματάκι αυτοκινήτου που καθόταν η μονάκριβη κόρη του.

kunis-1 33d84
kunis-2 1964b
kunis-3 3c023
kunis-4 d0ad9


Με χαλαρή διάθεση και στυλ, οι δυο τους απαθανατίστηκαν από τα φλας των φωτογράφων πιο αγαπημένοι και χαρούμενοι από ποτέ, και σίγουρα τα πράγματα είναι κάπως έτσι, αφού είναι αχώριστοι και ελάχιστες φορές τους έχουμε δει χώρια! Πάντα τέτοια!

Διαβάστε ακόμη:

Χαμός στην οικογένεια Hudson! Ο Bill Hudson αποκληρώνει τα παιδιά του για ένα... post!

Δεν κρατιούνται! Το νέο διάσημο ζευγάρι είναι φουλ ερωτευμένο και δεν το κρύβει!