Aν οι φήμες είναι αληθινές τότε μιλάμε για το μεγαλύτερο «ψέμα» του Hollywood

Γωγώ Φούντα
Aν οι φήμες είναι αληθινές τότε μιλάμε για το μεγαλύτερο «ψέμα» του Hollywood

Όλα για τη δημοσιότητα τελικά;

Η αλήθεια είναι, ότι σε ένα ζευγάρι δεν μπορείς ποτέ να είσαι σίγουρος τι συμβαίνει και πώς πραγματικά περνάει. Kαι για το λόγο αυτό, κάθε φορά που υπάρχει ένας διάσημος χωρισμός αιφνιδιαζόμαστε και φυσικά ενδιαφερόμαστε να πληροφορηθούμε περισσότερα σχετικά με αυτό.

Όπως ακριβώς έγινε με τους Emma Stone και Andrew Garfield, oι οποίοι θεωρούνταν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια του Hollywood και δυστυχώς μία ωραία μέρα χώρισαν εντελώς ξαφνικά! Η είδηση του χωρισμού είχε πέσει σαν κεραυνός εν αιθρία-στο Hollywwod γιατί εδώ μας απασχολούν άλλα θέματα-κάπως πιο σοβαρά, ενώ δεν ήταν λίγοι εκείνοι που έκαναν λόγο για οριστικό χωρισμό.

zevgari2 0 9e989

Κι όμως κάποιους μήνες μετά, το ζευγάρι ήταν και πάλι μαζί, καθώς όπως υποστήριζαν δεν μπορούσαν ο ένας μακριά από τον άλλο! Η φήμη όμως που κυκλοφόρησε μόλις χθες, αλλάζει εντελώς τα δεδομένα, μιας και κάνει λόγο για ψεύτικη επανασύνδεση του διάσημου ζευγαριού, απλά και μόνο για την προώθηση της νέας ταινίας του Andrew, «Aloha».

Mάλιστα άτομα από το περιβάλλον τους υποστηρίζουν ότι έχουν σκοπό να χωρίσουν αμέσως μόλις ολοκληρωθούν οι υποχρεώσεις τους για την ταινία. Λέτε να είναι αλήθεια όλα αυτά;