Ορίστε; Ένα από τα σέξι ζευγάρια της showbiz αρνείται κατηγορηματικά να κάνει σεξ

Γωγώ Φούντα
Ορίστε; Ένα από τα σέξι ζευγάρια της showbiz αρνείται κατηγορηματικά να κάνει σεξ

Κι όμως είναι αλήθεια

Όταν είσαι διάσημος, είναι λογικό και περισσότερο κόσμο να γνωρίζεις, και περισσότερες ευκαιρίες για σεξ και σχέσεις να έχεις. Και όποιος πει το αντίθετο, ότι ο κόσμος φοβάται τους celebrities, λέει απλά ανακρίβειες γιατί δόξα τω Θεώ, υπάρχουν αρκετοί-ή έστω wannabe-εκεί έξω.

ciara-russell-wilson-abstinence 547d4

Οπότε ναι, μας κάνει πολύ μεγάλη εντύπωση όταν ακούμε, ότι ένα από τα πιο σέξι ζευγάρια της showbiz, δεν κάνει σεξ και μάλιστα από κοινή επιλογή. Ο λόγος για την Ciara, και τον καλό της Russell Wilson ο οποίος σε πρόφατη συνέντευξή του είπε: «Γνώρισα αυτό το κορίτσι που λέγεται Ciara, το οποίο είναι το πιο όμορφο, ευγενικό και γλυκό πλάσμα στον κόσμο-είχε γενικά ό, τι ζητούσα-και την ρώτησα: "Τι θα έλεγες αν δεν κάναμε σεξ και το κάναμε όπως δίδαξε ο Χριστός;"».

rs 634x1024-150614154824-634.RWilsonCiara-jmd-061415 cdef6

Kαι επειδή πολλοί αναρωτήθηκαν, ο 26χρονος αθλητής διευκρίνισε ότι μιλάει για το σεξ και ότι πιστεύει ακράδαντα ότι η αγάπη για ένα άτομο χωρίς το σεξ, είναι πολύ πιο δυνατή. Άρα με λίγα λόγια, θα περιμένουν την μέρα του γάμου τους όπου και επιτέλους θα επέλθει η ένωσις!!!

russell-wilson-ciara-sex 38c36