Όταν το Hollywood έγινε Cougar town

Όταν το Hollywood έγινε Cougar town

Ο νέος είναι ωραίος, ειδικά αν είναι νεαρός. Δηλαδή, για να ακριβολογούμε, πολύ νεαρότερος.

liv_tyler
madonna
demi_moore
geena
julianne_moore
mariah_carey
joan_collins
eva_longoria

Για του λόγου το αληθές μπορείτε να ρωτήσετε μερικές από τις γυναίκες που έδωσαν κλωτσιά στα στερεότυπα που θέλουν τον ανήρ της σχέσης συνομίληκο ή μεγαλύτερο και διάλεξαν τρυφερούδια, για να κυκλοφορήσουν (ή να κλείνονται σπίτι) μαζί τους. Ακόμα και αν η σχέση τους δεν υφίσταται πλέον (και αναζητούν κάποιον ακόμα νεαρότερο, ίσως) παρτενέρ αναμφίβολα είναι γραμμένη στο ερωτικό βιογραφικό τους με καλλιγραφικά γράμματα και τους έχει εξασφαλίσει μια θέση στην Cougar Town.



Liv Tyler 33 ετών & Theo Wenner 24 ετών

Η 33χρονη κόρη του γερόλυκου της ροκ και τραγουδιστή των Aeosmith, Steven Tyler, κυκλοφορεί τελευταία α λα μπρατσέτα με τον κατά εννέα έτη νεαρότερό της Theo Wenner, ετών 24 και φωτογράφο στο επάγγελμα. Εκτός από τον έρωτα τους ενώνει και η μουσική, κατά έναν τρόπο, μια που ο μπαμπάς του νέου της αμόρε είναι γιος του ιδρυτή του περιοδικού Rolling Stone, Jann Wenner.



Madonna 53 ετών & πολύς κόσμος

Αφού πήρε διαζύγιο, το 1989, από τον επίσης μικρότερό της (κατά δύο χρόνια μόνο) Sean Penn συμπλήρωσε την λίστα των νεαρότερων αγαπημένων της με: το μοντέλο Tony Ward (5 χρόνια), τον ράπερ Vanilla Ice (9 χρόνια), τον προσωπικό προπονητή της Carlos Leon (8 χρόνια), με τον οποίο απέκτησαν και μια κόρη, τον σκηνοθέτη Guy Richie (10 χρόνια) με τον οποίο παντρεύτηκαν, τον παίκτη του baseball Alex Rodriguez (17 χρόνια) και στο αποκορύφωμα της καριέρας της ως cougar το μοντέλο από τη Βραζιλία Jesus Luz, μικρότερό της κατά 28 χρόνια aka μια ζωή.



Demi Moore 49 ετών & Ashton Kutcher 33 ετών

Μιλάμε για μια από τις διασημότερες Χολιγουντιανές cougars και ένα από τα πιο ευτυχισμένα ζευγάρια της showbiz. Η κυρία Kutcher (όπως είναι το nickname της στο twitter) παντρεύτηκε με τον αγαπημένο της το 2005. Ο Kutcher, που είναι 15 χρόνια μικρότερός της, κατάφερε να παίξει με φοβερή επιτυχία το ρόλο του πατέρα των παιδιών της, τις 3 κόρες που είχε αποκτήσει με τον πρώην σύζυγό της Bruce Willis. Τα κορίτσια φωνάζουν τον Ashton «MOD» δηλαδή τα αρχικά της φράσης «My Other Dad» (μτφρ. ο άλλος μου μπαμπάς), τόσο αγαπημένοι είναι.



Geena Davis 55 ετών & Reza Jarrahy 40 ετών

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός προσπάθησε να βρει την γαμήλια ευτυχία τρεις φορές, στο πλευρό του Richard Emmolo, του ηθοποιού Jeff Goldblum και του σκηνοθέτη Renny Harlin προτού κατασταλάξει στον νυν αγαπημένο της. Ο Reza Jarrahy είναι 15 χρόνια νεότερός της και μαζί έχουν αποκτήσει 3 κόρες.



Julianne Moore 51 ετών & Bart Freundlich 41 ετών

H Julianne Moore ήταν παντρεμένη με τον πρώτο της σύζυγο, τον ηθοποιό John Gould Rubin, όταν γνώρισε τον σκηνοθέτη Bart Freundlich και τον ερωτεύτηκε, τελικά. Παρά την δεκαετή διαφορά ηλικίας τους οι δύο τους απέκτησαν δύο παιδιά και, εν τέλει, παντρεύτηκαν το 2003. Παραμένουν.



Mariah Carey 41 (μπορεί και 42) ετών & Nick Cannon 32 ετών

Αφού πήρε διαζύγιο από τον κατά 20 χρόνια μεγαλύτερό της Tommy Mottola, το 1998 αποφάσισε να δει και την άλλη πλευρά και παντρεύτηκε τον κατά 10 χρόνια μικρότερό της, τον ηθοποιό Nick Cannon. Χρειάστηκε ένα ρομάντζο 6 εβδομάδων για να το αποφασίσει, το 2008 και έκτοτε ανανεώνουν τους όρκους τους κάθε χρόνο. Το ζευγάρι περιμένει, τώρα που μιλάμε, τα περίφημα δίδυμα τα οποία κυοφορεί η Mariah.



Joan Collins 78 ετών & Percy Gibson 64 ετών

Η κυρία Collins είχε ήδη στη συλλογή της τέσσερις γάμους (Maxwell Reed, Anthony Newly, Ronald S.Kass, Peter Holm) προτού φορέσει το δαχτυλίδι του νυν συζύγου της Percy Gibson, το Φεβρουάριο του 2002. Τα 14 χρόνια που τους χωρίζουν είναι αστείος αριθμός, όμως, αν αναλογιστεί πως με τον πρώην σύζυγό της Peter Holm η ηλικιακή τους απόσταση ήταν μια ολόκληρη ζωή, ήτοι 32 συναπτά έτη.



Eva Longoria 36 ετών & Eduardo Cruz 25 ετών

Φήμες τους θέλουν να είναι ζευγάρι από τον Οκτώβριο που μας πέρασε -όταν «συνελήφθησαν» να τρώνε μαζί στο εστιατόριο της Longoria «Beso» του Λος Άντζελες- ακόμα αλλά η Eva, πάντα κυρία, ήθελε πρώτα να επισημοποιηθεί το διαζύγιό της με τον μπασκετμπολίστα Τony Parker προτού κάνει δημόσιες εμφανίσεις με το νέο της αμόρε.