Αν η φήμη αυτή ισχύει, νομίζουμε ότι αγαπάμε την Khloe Kardashian

Γωγώ Φούντα
Αν η φήμη αυτή ισχύει, νομίζουμε ότι αγαπάμε την Khloe Kardashian

Αιφνιδιαστήκαμε ευχάριστα

Να που τελικά μερικές φορές οι stars, όσο εγωιστές και κακομαθημένοι κι αν είναι, μας αιφνιδιάζουν ευχάριστα και μας κάνουν να θέλουμε να τους βγάλουμε το καπέλο! Αυτό ακριβώς έκανε και η Khloe Kardashian, μιας και πληροφορηθήκαμε κάτι άκρως συγκινητικό για την reality περσόνα.

260813181014 4013 88977

Που λέτε η Khloe, αποφάσισε να αφήσει το Κeeping Up With The Kardashians, το show που την έκανε διάσημη και πλούσια, προκειμένου να μπορέσει να σταθεί στον πρώην άντρα της Lamar Odom, στην μάχη που δίνει με τα ναρκωτικά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Odom, από τη στιγμή που πέθαναν δύο από τους καλύτερούς του φίλους, έχει πέσει σε ακόμη μεγαλύτερη απελπισία, με αποτέλεσμα να κάνει ακόμα πιο συχνή χρήση. Φίλοι και οικογένεια φοβούνται μήπως είναι ο επόμενος κάτι που έκανε την Khloe να αναλάβει δράση.

FFN Kardashian Sisters VM 070715 51792479 09b37

Παρά το γεγονός λοιπόν, ότι από την μέρα του χωρισμού τους, έχει γυρίσει σελίδα στη ζωή της και παρά το γεγονός ότι αυτή τη στιγμή έχει σχέση, δεν σκέφτηκε στιγμή να αφήσει αβοήθητο τον πρώην άντρα της και είναι έτοιμη για το μεγάλο βήμα.

Ε δεν είναι γλυκούλα;