Kim Kardashian- Oprah Winfrey: Η πρωτιά που κατέκτησαν δεν είναι και η πιο… ευχάριστη!

Kim Kardashian- Oprah Winfrey: Η πρωτιά που κατέκτησαν δεν είναι και η πιο… ευχάριστη!

Πρώτες στη λίστα αυτή οι δύο διάσημες κυρίες!

Είναι ωραίο να βρίσκεσαι στις πρώτες θέσης μιας κατάταξης, αλλά μάλλον όλοι μας θα απευχόμασταν να βρισκόμασταν στην συγκεκριμένη. Kim Kardashian και Oprah Winfrey ωστόσο, δεν βρίσκονται απλά σε μια από τις πιο... δυσάρεστες λίστες, αλλά κατέχουν επάξια και τις δύο top θέσεις.

1436544539 kim-oprah-467 90ebb


Κι αν αναρωτιέστε τι κοινό θα μπορούσαν να έχουν, ώστε οι δύο αυτές σταρς να κατατάσσονται στην ίδια λίστα, σίγουρα δεν θα το βρείτε, αφού μιλάμε για τα μεγαλύτερα θύματα... απάτης. Ναι, η εταιρεία Kount ανέδειξε τους celebrities που έχουν εξαπατηθεί στο μεγαλύτερο βαθμό, και ομολογούμε πως η λίστα μας εξέπληξε, μιας και, πέρα από την πρώτη και δεύτερη θέση που κατέχουν η διάσημη παρουσιάστρια και η ριάλιτι σταρ αντίστοιχα, το υπόλοιπο top 5 είναι επίσης αναπάντεχο.


Συγκεκριμένα, στην τρίτη θέση βρίσκεται ο γκόλφερ, Tiger Woods, στην τέταρτη η Jennifer Aniston, ενώ τη... χρυσή πεντάδα ολοκληρώνει ο μπασκετμπολίστας, Michael Jordan.


Μπορεί βέβαια, να φαίνεται παράξενο που την πρωτιά κατέχει μια τόσο έξυπνη γυναίκα, ωστόσο, η παρουσιάστρια κατάφερε να πέσει θύμα τεράστιας απάτης άθελά της, όταν κλάπηκε η ταυτότητά της, και με τη βοήθειά της, ομάδα απατεώνων έκανε συναλλαγές με τράπεζες, αλλά και μεγάλες αγορές. Τελικά, οι κατηγορούμενοι αποκαλύφθηκε πως είχαν κλέψει τα προσωπικά στοιχεία άλλων... 200 ατόμων και είχαν καταφέρει να συγκεντρώσουν 10 εκατομμύρια δολάρια, προτού συλληφθούν.

win 0a781


Η δεύτερη της κατάταξης, Kim Kardashian, κατάφερε να φτάσει τόσο ψηλά στη λίστα, αφού στο παρελθόν, ομάδα απατεώνων χάκαρε τα προσωπικά της στοιχεία και άνοιξε μια νέα πιστωτική στο όνομά της. Και σαν να μην έφτανε αυτό, οι τραπεζικές της καταθέσεις και οι συναλλαγές της μέσω πιστωτικής βρέθηκαν δημοσιοποιημένες στο διαδίκτυο από τη μια στιγμή στην άλλη.

kim-kardashian-876 9c419

Και φυσικά, δεν μας ξενίζει το γεγονός πως η Kim κατάφερε να... εξαπατηθεί από κάποιους, όμως σίγουρα εκείνη που δεν θα περιμέναμε με τίποτα να την ξεπερνά είναι η Oprah. Όλα μέσα στη ζωή είναι τελικά...

Διαβάστε ακόμη:

Πώς είναι το σώμα της χωρίς ρετούς; Δείτε την Jennifer Lopez με καυτή ολόσωμη φόρμα!

Nα ζήσουν! Ο πιο επεισοδιακός γάμος είναι σίγουρα αυτός της Nicky Hilton!