Οι νέες αποκαλύψεις που ήρθαν στο φως για την Amy Winehouse σοκάρουν ξανά

Οι νέες αποκαλύψεις που ήρθαν στο φως για την Amy Winehouse σοκάρουν ξανά

Λίγες μέρες μετά από την πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ για τη ζωή της, αποκαλύπτονται νέα στοιχεία για τα προβλήματά της με τις εξαρτήσεις

Οι γνώμες διίστανται για το ντοκιμαντέρ με τίτλο "Amy" που προβάλλεται από την προηγούμενη Πέμπτη στους ελληνικούς κινηματογράφους. Ο μουσικός παραγωγός, Mark Ronson, που μάλιστα ήταν ο παραγωγός του δεύτερου και πολύ επιτυχημένου album της Amy Winehouse, "Back to Black", δήλωσε πως του ήταν αρκετά δύσκολο να το δει, όμως τελικά ήταν ένα φιλμ που σεβάστηκε την προσωπικότητα της τραγουδίστριας, ενώ ο πατέρας της, Mitch Winehouse έχει αποφασίσει να κινηθεί νομικά, αφού το πορτραίτο του στην ταινία δεν αντιπροσωπεύει την πραγματικότητα, όπως ο ίδιος υποστηρίζει.

Μέσα σε όλες τις αντιδράσεις που έχει ήδη προκαλέσει η ταινία, ο σκηνοθέτης της, Asif Kapadia, αποφάσισε να κάνει ακόμη μία αποκάλυψη-σοκ για τη ζωή της δημοφιλούς performer, αναφέροντας πως η Amy ίσως να είχε υποστεί εγκεφαλική βλάβη από τις χρόνιες καταχρήσεις ναρκωτικών. "Μπορούμε να πούμε πως είχε κάποια ψυχική ασθένεια και εγκεφαλική βλάβη, που προήλθαν από τις υπερβολικές δόσεις και τις επιληψίες που πάθαινε ανά καιρούς. αυτό σίγουρα επηρέασε τον εγκέφαλό της. Δε σκεφτόταν καθαρά. Όμως, υπήρχε αρκετό μυαλό σε εκείνη, που έκανε επιλογές και άνθρωποι γύρω της που έκαναν επιλογές, που, ακόμη κι αν δεν είχε γίνει μεγάλη σταρ, υπήρχε πάλι η πιθανότητα πως θα επέλεγε αυτό το μονοπάτι", δήλωσε ο ίδιος στην εφημερίδα The Sun.

φωτογραφία: Harper's Bazaar