Tί δεν πάει καλά με τη φωτογραφία αυτή; Σας προκαλούμε να το βρείτε

Γωγώ Φούντα
Tί δεν πάει καλά με τη φωτογραφία αυτή; Σας προκαλούμε να το βρείτε

H star για μία ακόμη φορά προκαλεί

Η τρέλα της Jessica Simpson με τη δίαιτα και τη γυμναστικη είναι γνωστή. Όχι μόνο κατάφερε από ζουμερή και ζουμπουρλού που ήταν, να αδυνατίσει εντυπωσιακά, αλλά πλέον έχει αποκτήσει ένα από τα πιο γραμμωμένα και μυώδη κορμιά της showbiz, χωρίς φυσικά να χάνει ευκαιρία να το επιδεικνύει.

article-0-1EAE99BF00000578-900 634x925 164e5

Παρόλα, αυτά, και παρόλη την μανία της για αδύνατο κορμί, φήμες λένε ότι έχει φτάσει σε σημείο να παίρνει ακόμα και ειδικά χάπια, διαθέτει αμέτρητες ανασφάλειες, κάτι που φάνηκε και στη φωτογραφία που ανέβασε μόλις χθες.

Με αφορμή λοιπόν τους εορτασμούς για τα 35α της γενέθλια, πήγε στο St. Barts μαζί με τις κολλητές της. Όπως ήταν φυσικό λοιπόν, το Instagram κατακλύστηκε από φωτογραφίες, με τα κορίτσια να ξεφαντώνουν και φυσικά να φορούν τα μαγιό τους. Δυστυχώς όμως για τη Jessica, μία από αυτές συγκέντρωσε πλήθος αρνητικών σχολίων.

jessica-simpson-leopard-print-booties-autumn-collection-2014 7b96c

Ο λόγος φυσικά, είναι το photoshop που έχει κάνει στα πόδια της, ώστε να φαίνονται ακόμα πιο λεπτά και μυώδη. Κάτι που ειδικοί επιβεβαίωσαν και φυσικά εντόπισαν και στα πόδια της φίλης της! Και ερχόμαστε εμείς να ρωτήσουμε: Ότι αυτό το αποτέλεσμα της αρέσει; Νομίζουμε ότι τα πόδια της είναι πολύ πιο κομψά στην πραγματικότητα.