Σίγουρα δεν το περιμένατε: Ο διάσημος γάμος που αναμένεται να προκαλέσει πανικό!

Σίγουρα δεν το περιμένατε: Ο διάσημος γάμος που αναμένεται να προκαλέσει πανικό!

Οι φήμες τους ήθελαν να χωρίζουν αλλά εκείνοι «απάντησαν» με τον πιο αποστομωτικό τρόπο

Αυτός ο δεσμός έχει περάσει όχι από ένα, ούτε από δύο αλλά από χιλιάδες κύματα. Τσακωμοί, χωρισμοί, επανασυνδέσεις, μπλεξίματα με πρώην... και τι δεν είχε το μενού αυτής της σχέσης!

Πριν από λίγες ημέρες μάλιστα, αρκετά sites του εξωτερικού έκαναν λόγο για οριστικό χωρισμό του σέξι ζευγαριού. Και κάπου εδώ, λοιπόν, έρχεται το αμερικάνικο OK!Magazine και βάζει τα πράγματα στη θέση τους.

OK3015 ThumbnailFiles lores-1 6f743


Σα βόμβα έσκασε το δημοσίευμα που θέλει τον Chris Martin και την Jennifer Lawrence να ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας. Ναι, καλά διαβάσατε. Το άρθρο ανέφερε πως ο front man των Coldplay έχει ήδη κάνει πρόταση στην αγαπημένη του κι εκείνη έχει βροντοφωνάξει το πολυπόθητο I DO! Σύμφωνα μάλιστα με το δημοσίευμα η πρόταση έγινε τέλη Μαΐου στη βίλα του star στο Malibu.

jennifer-lawrence-chris-martin 45c81

O γάμος τους αναμένεται να γίνει σύντομα, μιας και λέγεται πως το ζευγάρι θέλει σύντομα να αποκτήσει το πρώτο του παιδάκι. Όσο για το ποιους διάσημους θα καλέσουν στο γάμο τους; Ο Brad Pitt, η Angelina Jolie, η Kate Hudson και ο Bradley Cooper θα είναι μερικά μόνο από τα μεγάλα ονόματα που θα δώσουν το παρών στο ευτυχές γεγονός.

Ελπίζουμε τα δημοσιεύματα αυτά να είναι αληθή και να δούμε σύντομα την αγαπημένη μας Lawrence νυφούλα! Όσο για την Gwyneth Paltrow; Ελπίζουμε να το πάρει ψύχραιμα...