Ο χωρισμός την ανανέωσε: Δείτε το απίστευτα αδυνατισμένο κορμί της Kourtney Κardashian

Γωγώ Φούντα
Ο χωρισμός την ανανέωσε: Δείτε το απίστευτα αδυνατισμένο κορμί της Kourtney Κardashian

Μάλλον δεν πήρε και τόσο κατάκαρδα τις απιστίες του καλού της

H αλήθεια είναι ότι οι τελευταίοι μήνες για τη συγκεκριμένη star ήταν κάπως οξύμωροι. Από την μία έφερε στον κόσμο το τρίτο της παιδάκι και από την άλλη, λίγες μόλις μέρες πριν, ανακοινώθηκε ο χωρισμός της από το σύντροφο και πατέρα των τριών παιδιών της. Αναφερόμαστε στην Kourtney Kardashian, η οποία μπορεί να είδε το Scott Disick να διασκεδάζει με θηλυκές υπάρξεις με τις οποίες φαινόταν να είναι κάτι παραπάνω από φίλος, παρόλα αυτά όμως δεν το έβαλε κάτω και δεν επέτρεψε στο χωρισμό να της χαλάσει τη διάθεση.

Kourtney-Kardashian-Hot-Body-003 a8e8e
Kourtney-Kardashian-Hot-Body-005 9b016

Η reality star λοιπόν, εθεάθη στους δρόμους του Los Angeles, συνοδευόμενη από τον μεγάλο της γιο Mason και πραγματικά τρίβαμε τα μάτια μας! Φορώντας ένα σέξι και πολύ κοντό φόρεμα, τα πόδια της φαίνονταν πιο γυμνασμένα και γραμμωμένα από ποτέ, ενώ γενικότερα έδειχνε φρέσκια, όμορφη και αδυνατισμένη.

Kourtney-Kardashian-Hot-Body-001 a8efd

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που κάνουν λόγο για αισθητική παρέμβαση, κάτι που η ίδια διαψεύδει υποστηρίζοντας ότι απλά γυμνάζεται εντατικά και κάνει πολύ αυστηρή διατροφή. Τα οποία αν κρίνουμε από το αποτέλεσμα, αποδίδουν τα μέγιστα.

Kourtney-Kardashian-Hot-Body-006 a4c20