Charlie Hunnam: Ο παρολίγον πρωταγωνιστής του 50 Shades Of Grey σε μία υπέροχη φωτογράφιση

Γωγώ Φούντα
Charlie Hunnam: Ο παρολίγον πρωταγωνιστής του 50 Shades Of Grey σε μία υπέροχη φωτογράφιση

Ο άντρας που θα κάνει πολλές γυναικείες καρδιές να σκιρτήσουν με τη νέα του ταινία

Θυμάστε που λίγο πριν αποφασιστεί ότι ο κινηματογραφικός Mr Grey στο 50 Shades Of Grey φυσικά, θα είναι ο Jamie Dornan, φαβορί για τον ρόλο ήταν ένας άλλος, εξίσου σέξι ηθοποιός, που τελευταία στιγμή αποχώρησε από το καστ; O ηθοποιός αυτός λοιπόν, ακούει στο όνομα Charlie Hunnam, και ήρθε η ώρα να τον γνωρίσουμε καλύτερα.

charlie-hunnam-king-arthur-1374-06 92dbc
Charlie-Hunnam-King-Arthur-1374-08 3077e

O Charlie λοιπόν, ήταν ο πρωταγωνιστής για 6 ολόκληρες σεζόν της πετυχημένης σειράς Sons Of Anarchy, κάτι που φυσικά έκανε πολλές γυναίκες να αρχισουν να την παρακολουθούν. Kαι η αλήθεια είναι, ότι δεν ήταν λίγοι εκείνοι που είχαν αρχικά απογοητευτεί, με την επιλογή του Charlie να πρωταγωνιστήσει στην ταινία που έκανε τον Dornan superstar εν μία νυκτί, μιας και θωρείται ιδιαίτερα ταλαντούχος και επιλεκτικός.

charlie-hunnam-król-artur-6-450x600 e35e0

O Charlie λοιπόν, έχει γεννηθεί στο Newscastle της Μ. Βρετανίας, είναι 35 ετών και είναι κριός στο ζώδιο. Kαι μπορεί το αγόρι αυτό να στενοχώρησε λίγο τις θαυμάστριές του, που αρνήθηκε τον ρόλο, αλλά έχουμε την εντύπωση ότι θα τις αποζημιώσει και μάλιστα εις διπλούν!

King-Arthur-5 eda7f
king-arthur-charlie-hunnam-1374-05 07a6a

Όχι μόνο πρωταγωνιστεί στην νέα ταινία του Guy Richie, «King Arthur», αλλά έκανε και μία υπέροχη φωτογράφιση για το περιοδικό Εntertainment. Aπολαύστε τον και υπομονή μέχρι το επόμενο καλοκαίρι, όπου η επική περιπέτεια θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους.

King-Arthur-Charlie-Hunnam-1374-09 1200 900 81 s 99015