Οι αποκαλύψεις έγιναν! H είδηση αυτή δεν θα αρέσει καθόλου στην Kourtney Kardashian

Οι αποκαλύψεις έγιναν! H είδηση αυτή δεν θα αρέσει καθόλου στην Kourtney Kardashian

Ο Scott Disick καταφέρνει να γίνεται κάθε μέρα και… χειρότερος! 

Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τη μέρα που Kourtney Kardashian και Scott Disick ανακοίνωσαν το διαζύγιό τους, ύστερα από τις περιπέτειες του τελευταίου με την πρώην του, Chloe Bartoli, στο Μόντε Κάρλο. Χωρίς κανέναν ενδοιασμό, και σαν να μην είχε την οικογένειά του και τις υποχρεώσεις της, ο Scott έκανε ανέμελος τις διακοπές του, μη προσπαθώντας να κρυφτεί ούτε μια στιγμή από τους παπαράτσι, που τον ακολουθούν κατά πόδας το τελευταίο διάστημα.


Και τώρα, ύστερα από το διαζύγιο που ο ίδιος προκάλεσε πριν 3 εβδομάδες, συνεχίζει την ξέφρενη ζωή, δείχνοντας πως... μάλλον το τελευταίο που τον ενδιαφέρει στη ζωή αυτή, είναι... να στενοχωρηθεί που έχασε από κοντά του την οικογένειά του. Αυτή τη φορά, ο φωτογραφικός φακός τον απαθανάτισε, για πρώτη φορά ύστερα από την ανακοίνωση του διαζυγίου, σε κλαμπ –που αλλού- όμως όχι μόνο του.

scot-2 5f41f
scott-1 4680f
scott-5 68c55


Καθόλη τη διάρκεια της βραδιάς ο 32χρονος ριάλιτι σταρ δεν σταμάτησε να ανταλλάσσει φιλιά με αγνώστου ταυτότητας ξανθιά παρουσία ενώ η ατμόσφαιρα μεταξύ τους ήταν ιδιαίτερα θερμή. Τώρα, το γεγονός αυτό και ευχάριστο για την Kourtney δεν το λες. Αν δεν έχει κουραστεί βέβαια να ασχολείται με τις αταξίες του συγκεκριμένου.

scott-3 5b499

Διαβάστε ακόμη:

Σοβαρά τα πράγματα! Χεράκι- χεράκι με τη νέα του αγαπημένη ο Leonardo DiCaprio!

Το... «έχει» με το χορό!To απίστευτο twerking της Khloe Kardashian στην αποφοίτηση της Kylie